Ogólne > Hydepark

codawork / codajob

(1/3) > >>

jaan:
Czy ktoś słyszał o takiej firmir codawork / codajob nie wiem jak dokładnie sie to pisze?
Wiem że oni też są pośrednikami przez których można pracować w Danii np. jako wikar!
Czy ktoś słyszał coś o tej firmie i co może o niej powiedzieć?
Wiem że najlepiej jest na kontrakcie prywatnym, ale słyszałem od ludzi będących w Danii, że duńscy przedsiębiorcy nie bardzo kwapią się do podpisywania bezpośrdnich kontraktów (prawa ale i obowiązki!) i to że oni wolą przez pośredników, bo wikarowi można z dnia na dzień powiedzieć \"cześć\" albo \"sorry i don\'t work for you!\"
Stąd też moje pytanie? Czy słyszeliście coś o Codawork ew. Codajob?
Będę wdzięczny za każdą informację!

jaan:
Czy naprawde nikt o nich nie słyszał?
Z tego co sie orientuję jest to polska firma lub prowadzona przez polaków!

Kamila:
Tak slyszalam o takiej firmie jest ona prowadzona przez pania Kasie.Z tego co wiem nie dziala na taka skale jak inni posrednicy.

Kaska:
To oszusci!!
Tak naprawde nie masz nic ani zoltej karty tym bardziej nie sadze ze jest sie gdziekolwiek zarejestrowanym!!
Pieniadze dostajesz w kopercie bezzadnego wydruku poprostu zero.Sadze ze nie jest to firma z ktora warto nawiazywac wspolprace!!!

jaan:
Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź! Szkoda że tak niewiele osób coś napisało?
Nie wiem co o tym wszystkim sądzić? Np. o JSC jedni piszą źle, inni dobrze, a gdzie leży prawda? Pewnie jak zawsze gdzieś \"po środku\".
Dziwi mnie też tak mało odpowiedzi, np. ludzi pracujących w Danii przez \"Coda\", czyżby ich nie było?

Niedługo mam wyjechać poprzez tą firmę i teraz nie bardzo wiem co mam zrobić, żeby nie zostać \"wyrolowanym\"? Co radzicie?
Na tym forum zawsze można się spodziewać dobrych rad!
Dlatego czekam na jakieś \"podpowiedzi\" żeby niepotrzebnie nie zapłacić \"frycowego\"! Narazie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej