Ogólne > Hydepark

jezyk dunski

<< < (5/6) > >>

mala z aarhus:
Ok,dziekuje. Napisalam do Niej. I teraz bede czekac na odpowiedz. Swoja droge zazdroszcze Ci. Dunski wyjasniony po polsku. Moj najnowszy nauczyciel w ÅSC nie zna angielskiego, wiec wyjasnienie czegokolwiek trwa dluga...az wiekszosc zainteresowanych sie poddaje. :angry:

marta_malgorzata:
Wiesz,te zajecia a zajecia z nauczycielem dunskim, to po prostu roznica nie do opisania. :silly:
Ja jestem bardzo zadowolona, ze w ogole trafilam na info o tej szkole, a to byl na prawde czysty przypadek.

Moj dunski jest jeszcze bardzo zly, na razie znam tylko slowka i potrafie powiedziec najprostsze zdania.Wiem jednak, ze jesli grupa sie nie wykruszy, to bedziemy w stanie nauczyc sie tego jezyka, bo z polskim nauczycielem, to juz trzebaby sie bardzo postarac lub bardzo nie chciec, zeby sie nie nauczyc.

Jesli moge, to powiem jeszcze, ze przed znalezieniem tej szkoly bardzo intensywnie myslalam o wynajeciu prywatnego nauczyciela do domu. Z pobieznych info wiem, ze cena ksztaltuje sie od 100Dkk za godzine, ale warto, bo moi znajomi korzystali z takiej nauki.
Jesli pracujesz to na pewno taka inwestycja szybkosie zwroci.

Zycze powodzenia i serdecznie cie pozdrawiam Malal z Arhus.:)

mala z aarhus:
Hej,
Juz trzy dni czekam na odpowiedz...
I czekam, czekam. Masz moze szanse na wspomnienie o mnie swojej nauczycielce?
Dzis sie \"pozarlam\" ze swoja dunska nauczycielka, bo czterokrotna praca w grupach (osob, ktore uzywaja angielskigo) w przeciagu 2,5 godzin to przesada.
Udanego dnia.

marta_malgorzata:
Hej
Dzis sie zapytam.Dam Ci znac.;)

Pozdrawiam.

GoTTie:
Znalazlem kolejny kurs on-line, moze sie przyda. Niestety platny. Do testowania demo:
http://www.danskabc.dk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej