Ogólne > Kultura
Kino - Mænd der hader kvinder
@ae@:
Do panseur:
Mezczyzni nienawidzacy kobiet to jakies "haslo" a tytul bardzo znanej trylogi i filmów takze bardzo znanych, wzbudzily wiele dyskusji i na temat tego typu mezczyzn i zespolu Aspergera i wielu wielu innych moralnych dylematów. Oprócz tego swietnie napisany kyminal.
aisak:
--- Cytat: @ae@ w 02 Lut 2013, 16:59:56 ---Do panseur:
Mezczyzni nienawidzacy kobiet to jakies "haslo" a tytul bardzo znanej trylogi i filmów takze bardzo znanych, wzbudzily wiele dyskusji i na temat tego typu mezczyzn i zespolu Aspergera i wielu wielu innych moralnych dylematów. Oprócz tego swietnie napisany kyminal.
--- Koniec cytatu ---
Hmmmm..., i jak tu sie nie zgodzic :o ;D!
Jomir:
Kochani! Macie u mnie nagrode "ZLOTEJ LOPATY" i "MISTRZA KUCHNI".
Penseur - dostaje "ZLOTA LOPATE" - za odgrzebanie tak starego watku.
Reszta "MISTRZA KUCHNI", za jego odgrzanie.
Tak, tak ... tez odgrzewam, to "Mistrz kuchni" wedruje tez do mnie ;D ;D ;D ;D
happybeti:
Hm...to samo było obok z "Katyniem" Wajdy...aż się sama nabrałam na to i czekałam dziś na ten film, hihi ;D :-[
penseur:
--- Cytat: @ae@ w 02 Lut 2013, 16:59:56 ---Mezczyzni nienawidzacy kobiet to jakies "haslo" a tytul bardzo znanej trylogi [...]
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: happybeti w 02 Lut 2013, 16:54:34 ---Moze dlatego, że nowe posty pojawiają się zawsze na pierwszym miejscu ;) ;D.
--- Koniec cytatu ---
Super, że mi to Panie wyjaśniły!
--- Cytat: Jomir w 02 Lut 2013, 21:57:58 ---Kochani! Macie u mnie nagrode "ZLOTEJ LOPATY" i "MISTRZA KUCHNI".
Penseur - dostaje "ZLOTA LOPATE" - za odgrzebanie tak starego watku.
--- Koniec cytatu ---
Na złotą łopatę przyjdzie czas i niekoniecznie w zw. z tym wątkiem*, tymczasem na odbiorcę czeka u mnie złota pinezka!
*Obiekt przytwierdzony do powierzchni IMHO nie wymaga odgrzebywania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej