Ogólne > Podatki

podatek

<< < (3/6) > >>

Zurich:
kasia21s dawaj riposte!!! ;D ;D ;D Chyba nie odpuscisz??? ;D ;D ;D

Jomir:
hmm... Kasiu, ja bym na Twoim miejscu odpuscila.
Misiu to najlepszy spec na tym forum od polskich podatkow.
I uwierz mi, nie jest jakims domoroslym madrala, a czlowiekiem ktorego wyksztalcenie i doswiadczenie dotychczasowe bylo baardzo mocno powiazane z podatkami.

kasia21s:
masz racje :) do piat 36 musze dodac pit/o i moge skorzystac z  ulgi :) przyznaje, jestem glupia :D wole byc glupia i bogatsza o 15 tysiecy :)  ja mam rezydencje w Polsce (i to nie mialo nic do rzeczy) i wiem, ze musze placic w Polsce... chodzilo mi o to, ze nie wiedzialam, ze ta ulga tyczy sie nas :) myslalam, ze jedynie ludzie z innych panstw, gdzie mozna rozliczyc sie metoda wylaczenia z progresja, skorzystaja z tej ustawy... a na dodatek poszlam sie zapytac o moj przypadek do US w Opolu w grudniu i pani mi potwierdzila, ze ludzie z Danii dalej rozliczaja sie proporcjonalnie... nie dodala, ze jest ulga.... ta, ktora mi wytlumaczyles... przepraszam za to, ze nie wierzylam, ale juz  bylam tak struta tymi podatkami i nadziejami o ulgach, a potem ich gaszeniem... ze wolalam nie poczytac i palnac glupio :) jutro robie pity i dzieki Tobie bede spac spokojnie :P to moje pierwsze rozliczenia w Polsce, dlatego nic nie wiedzialam o podatkach... pozdro

patsy:
http://ulgi.wieszjak.pl/o-tym-sie-mowi/90886,temat.html

Zurich:

--- Cytat: kasia21s w 02 Mar 2009, 21:03:55 ---... a na dodatek poszlam sie zapytac o moj przypadek do US w Opolu w grudniu i pani mi potwierdzila, ze ludzie z Danii dalej rozliczaja sie proporcjonalnie... nie dodala, ze jest ulga.... ta, ktora mi wytlumaczyles...

--- Koniec cytatu ---

Nie wierz nigdy kobiecie!!! :D :D :D ;D ;D ;D(zwlaszcza urzedniczce US w PL) ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej