Ogólne > Podatki

kod do rozliczenia TastSelv

<< < (4/7) > >>

bylydunczyk:
Witam,

kochani pomozcie mi, bo sam juz nie wiem co jest nie tak :/ Wczoraj otrzymalem nowo zamowiony kod do rozliczenia i kod nie dziala :/ Przy probie logowania dostaje taki komunikat:
Der er tidligere forsøgt adgang uden korrekt TastSelv-kode. Koden er derfor spærret. Du kan bestille en ny kode i toppen af denne side. Spærringen vil herefter blive fjernet, og en ny kode vil blive tilsendt. Har du bestilt flere koder, er det kun den sidst bestilte kode, der virker.

SKAT anbefaler digital signatur for at få adgang til TastSelv. Klik her for at bestille.

wiec klikam zeby zamowic nowy kod, tak jak pisza w komunikacie i dostaje taki komunikat:
Du har tidligere bestilt en TastSelv kode, som du vil modtage med brev.
Du kan henvende dig personligt på et skattecenter eller i den kommunale borgerbetjening og få dannet en ny kode, hvis ventetiden på brevet er et problem.

o co chodzi w tym komunikacie?

Dlaczego nie dziala kod ktory zamowilem? Przeciez od czasu zamowienia kodu nie probowalem sie w ogole logowac. Ktos mial podobne problemy? Aaa i do kiedy trzeba sie rozliczyc ze SKAT, do 1 lipca tak?

pendi:
Czy ktos sie orjentuje ile sie czeka na tastselv kode ?? ja juz czekam prawie dwa tygodnie i sie denerwuje bo nie moge sie rozliczyc!!!

bylydunczyk:

--- Cytat: pendi w 21 Kwi 2009, 11:56:46 ---Czy ktos sie orjentuje ile sie czeka na tastselv kode ?? ja juz czekam prawie dwa tygodnie i sie denerwuje bo nie moge sie rozliczyc!!!

--- Koniec cytatu ---

Ja czekalem 7 dni i kod byl u mnie na adres polski przeslany.

A co do mojego problemu wyzej, nikt nie wie o co chodzi na prawde? Dlaczego mam problem z logowaniem sie i dlaczego nie dziala nowy kod, ktory SKAT mi przeslal?

AniaNiania:
MAm pytanko..
Otrzymałam kod pocztą , chcialabym sprawdzic co tam sie dzieje, czy mi zaakceptowali rozliczenie czy co..
Ale nie wiem gdzie mam sie zalogowac, pomoże ktos??
I gdzie tam ma byc napisane ile do zwrotu mam lub do zapłaty?? Kompletnie nie znam dunskiego:(
Z góry dziekuje!

Tula:
http://home25.inet.tele.dk/pl/Skat/TastSelv/Borger.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej