Ogólne > Podatki

kod do rozliczenia TastSelv

<< < (6/7) > >>

Dzidek_k-lin:

--- Cytat: bylydunczyk w 23 Kwi 2009, 08:01:40 ---Ja czekalem 7 dni i kod byl u mnie na adres polski przeslany.

A co do mojego problemu wyzej, nikt nie wie o co chodzi na prawde? Dlaczego mam problem z logowaniem sie i dlaczego nie dziala nowy kod, ktory SKAT mi przeslal?

--- Koniec cytatu ---

Ja mam podobny problem :(

Otrzymałem od SKAT-u nowy TastSelv kode i również pojawia się komunikat, że jest niepoprawny. Może źle wpisuje Personnummer? Czy trzeba uwzględniać przy Personnummer spacje i myślnik również (bo jak do tej pory wszystko dokładnie wpisywałem jak na podanych dokumentach ze SKAT-u)? Niech ktoś potwierdzi komu udało się wypełnić PIT elektronicznie, bo ile razy będę musiał zamawiać kluczy ze SKATu :(
Z góry dziękuję za ewentualną fachową pomoc...

Dzidek_k-lin:
Może uda mi się rozwiązać problem za pomocą tego podpisu cyfrowego polecanego przez SKAT. Może ktoś wie czy umożliwi mi to wgląd i złożenie zeznania rocznego? Czym się to wogóle różni od TastSelv kode? Trzeba przy zamówieniu za  taką usługę zapłacić? Jak ktoś wie coś na ten temat to z niecierpliwością czekam na odp

Gosc:
Wpisz same cyfry z personnummer.
Podpis cyfrowy jest za darmo ale wysylaja tylko na adres dunski zarejestrowany w ewidencji ludnosci (folkeregistret). Z podpisem masz rowniez dojscie do kommune, Feriekonto itd.

Dzidek_k-lin:
Dzięki.
Niestety mieszkam w Polsce - czyli pozostaje mi oczekiwanie na kolejny kod TastSelv. Właśnie wpisywałem ze spacjami i myśnikiem dlatego pewnie się mi nie powiodło. Mam nadzieję że tym razem pójdzie wszystko dobrze :)

Gość:
Myslnik tez mozna uzyc ale nie wiem jak jest ze spacjami - ja wpisuje same cyfry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej