Regionalne > Kopenhaga

jubiler

<< < (2/3) > >>

Jomir:
Osobiscie tez odradzam zakup w Danii.
Na zareczyny maz kupil obraczki tytanowe, tu w Danii kosztowaly 4000 koron!!!
Slubne kupilismy w Polsce, z bialego zlota, w salonie firmowym Kruka.... 800 zlotych za pare.

Roznica jak widac kolosalna.

zanetaa88:
Dokładnie.
Nie opłaca się w Danii kupować obrączek.
Zamów sobie np. na allegro i Ci pośla na polski adres i z polskiego adresu ktoś Ci może przesłać do Danii, albo umówić sie z kontrahentem zeby Ci posłali na duński adres.
Tutaj pojdz sobie do jubilera i zmierz.
Ja tak byłam z moim narzeczonym i powiedziała nam jakie mamy rozmiary.Fakt w Danii maja inna rozmiarówke np damska 53 a na poslki wychodzi 13 ale to wszystko znajdziesz w internecie:]
Nawet jak bedziesz pisała z kontrahentem z allegro pewnie Ci powie jakie macie rozmiary.
Pozdrawiam

rokas:
Dzieki za sugestie. Skorzystam z Twojej rady, Jamjurand, bo narzeczona odmowila kupna przez netna, twierdzi, ze musi zobaczyc i zmierzyc. Mam w zwiazku z tym jeszcze jedno pytanie. Jak szukac tych pracowni, to sie jakos nazywa po dunsku, gdzie jest ich najwiecej? I powiedzcie mi prosze, jak po dunsku bedzie tytan, platyna i biale zloto, bo wsrod tych metali szlachetnych bedziemy szukac. Planuje zmiescic sie w 6000 max., dam rade? Dzieki.

jamjurand:
Nie bardzo pamietam gdzie ale napewno na Guldbergsgade 5-7 tuz przy Sankt Hans Torv, Ryesgade od Nørrebrogade, boczne Strøgetu. Titanium, Hvidguld, Platin tym sie nie przejmuj bo oni maja wiecej pojecia i sami cos zaproponuja.To znalazlem na necie  :

Yvette Nyrop Strenge Bredsted
Toftebæksvej 2, 3.tv.
2800
Kgs. Lyngby
40977205

Karina Noyons
Aarhusgade 88, 3.
2100
København Ø
2681 2789

Hanan Emquies
Kompagnistræde 23 A
1208
København K
3212 1389

Mette Laier
Jernbane Allé 79
2720
Vanløse
2292 3575

Charlotte Larsen
Haveselskabetsvej 5A st.th.
1823
Frederiksberg C
2617 1660

Anne Manna
Monrads Allé 1, 4. Th.
2500
Valby
2336 0535

powodzenia

rokas:
dziekuje raz jeszcze, jak zrobie zakupy, dam znac, ile wydalem, moze sie komus przyda ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej