Ogólne > Praca w Danii

SZKLARNIE

<< < (3/4) > >>

aaaaaaa:
Witaj grzegorzu chodzilo mi o tego pośrednika o którym tu piszesz:\"Mam namiar na jednego Polaka w Odense który prowadzi biuro posrednictwa ale wole go najpierw sprawdzic zanim go komus polece . Niestety byli tu juz Polacy którzy nabierali rodaków - Dunczyk tak nie zrobi ....\" jsconsulting znam sama czekam na wyjazd od nich i sie doczekać nie moge.

Grzegorz_Odense:
.
Takich rzeczy nie publikuje sie publicznie .

Napisz do mnie mail poczta wewnetrzna - taka mala zólta skrzyneczka pod moim zdjeciem z literkami pm .
Musisz byc zarejestrowana zeby móc korzystac z tej funkcji ale to jest anonimowe , szybkie i bezplatne .

aaaaaa:
ok zaczekaj moment już sie rejestruje:)

ata:
OK JUŻ CI NAPISAŁAM:)

Grzegorz_Odense:
.
Rozmawialem dzisiaj z Jesper - szefem JS Consulting w Odense i dowiedzialem sie ze nie ma problemu z bezposrednim zatrudnieniem sie u niego dla osób przebywajacych juz w Danii - jezeli maja do 35 lat , moga sie porozumiewac po niemiecku lub angielsku
( oczywiscie jezeli moga po dunsku to jeszcze lepiej )i maja prawo jazdy - poniewaz praca jest w zmiennych miejscach na terenie Fionii . Tym osobom które oni zatrudniaja tu z Polski placa 109 kr na godzine wiec mysle ze tym z Danii dadza co najmniej tyle samo .

Prosze pamietac ze przy kontraktach o czasie trwania do 1 roku jest to traktowane jako praca tymczasowa i w praktyce nie zaplaci sie zadnego podatku pod warunkiem przedlozenia w skacie potwierdzenia stalego zamieszkania w Polsce juz w momencie pobierania karty podatkowej .

Jezeli sa takie osoby zainteresowane to prosze sie kontaktowac bezposrednio z nim . Jego zona jest Polka i druga pani w biurze tez - tak ze jezeli sie trafi na któras z nich to mozna rozmawiac po polsku . Najlepiej przedstawic sie polskim nazwiskienm to same na to wpadna .
Telefon : 65 95 22 88 .

Natomiast osoby z Polski które spelniaja te warunki i chcialyby tu pracowac powinny sie kontaktowac z panem prowadzacym nabór w Polsce .
tel.( 0 )618 - 146 - 313 .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej