Ogólne > Praca w Danii
SZKLARNIE
crazyraf:
otwarłem tę storonę ale niestety po duńsku a jeszcze nie znam języka:(:(ale czy mogę do nich napisać maila in english? myślicie że odpiszą tzn. czy uda mi sie nawiązać jakikolwiek kontakt? ewentualnie jeśli macie czas czy ktoś mógłby przetłumaczyć co ta firma oferuje i na jakich zasadach
a moze znacie jakies posrednictwa pracyz polski ktore oferuja wyjazdy do danii?
dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Grzegorz_Odense:
Po angielsku to mozesz w Danii praktycznie z kazdym sie dogadac - nieliczne wyjatki to ludzie starsi , zwlaszcza na wsi . Ale u tego faceta w biurze pracuja podobno 2 Polki . Spróbuj do nich zadzwonic przez Skype ( zeby tanio ) i pogadaj . Jakbys sie cos ciekawego dowiedzial to napisz w tym watku .
Mam namiar na jednego Polaka w Odense który prowadzi biuro posrednictwa ale wole go najpierw sprawdzic zanim go komus polece . Niestety byli tu juz Polacy którzy nabierali rodaków - Dunczyk tak nie zrobi ....
Grzegorz_Odense:
.... nazywa sie www.google.com
Jak sie tam wejdzie trzeba wpisac de gule sider
( tez zólte strony - po prostu ksiazka telefoniczna ).
Jak sie juz to ma to nastepnym krokiem jest wpisac haslo w pole do szukania i region troche na prawo i w dól . Np. gartneri ( ogrodnictwo ) i region Fyn .
Kliknac na Søg ( szukaj ).
Wylatuje krótka lista z 2 namiarami z ksiazki fachowej i 2 z ksiazki w/g nazwisk . Ale pod tym jest link .
vis alle 13 resultater i Navne ( pokaz wszystkie 13 rezultatów z ksiazki imiennej ) - a nad tym inny link - vis alle 424 resultater fra fagbogen
( pokaz wszystkie 424 rezultaty z ksiazki Firm ) .
Mozna sie w tym utopic - tyle tego jest .
Milego plywania ....
aaaaa:
mam prośbe możesz podać namiar jakiś na tego pośrednika o ktorym piszesz plis na moje własne ryzyko:)
Grzegorz_Odense:
JS-Consulting
Byfolden 22
5260 Odense S
Telefon 6595 2288
Fax 6595 2289
E-mail jesper@js-consulting.dk
www.js-consulting.dk
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej