Ogólne > Hydepark
Usmiech dnia .
samsungdania:
Większość dowcipów jest rewelacyjna więc i ja postaram się podesłać coś fajnego. Pozdrawiam wszystkich użytkowników
samsungdania:
Syn przed wieczornym wyjściem na miasto szuka czegoś w szufladzie. Czego tam szukasz ? - pyta ojciec. Latarki. Po co ci? Bo idę na randkę. Za moich czasów na randki chodziło się młokosie bez latarki, hehehe... Dobra jest, i patrz na co trafiłeś, hehehe
samsungdania:
Wieczorna rozmowa małżeóństwa w łóżku : bądź miły i powiedz mi przed snem coś czułego, np. "kocham cię !" Kocham cię ! Powiedz jeszcze "Mój najdroższy skarbie " Mój najdroższy skarbie. I dodaj jeszcze coś od siebie. Zamknij gębę i śpij !
roga:
A oto cytat z ogloszenia tutaj na forum:
oferujemy wszystko na mase na rzezbe spalacze tlusczu rozpiski sejsi dopingu diety treningu flakony 10ml ceny od 300dkk za flakon deka deka npp boldone sustanon testo enan testo cypio testo suspension testo propionat winstrol masteron trenbolon primabolan h.wzrostu tab: meta winostrol turanabol oxandrolon anapolon clenbuterol T3 efedryna ceny 25-55e odbloki: clomid hcg proviron nolvadex pochodzenie z grow-pharma malay tiger king.labs .
.. ???
Jomir:
Nielegalny handel sterydami, generalnie sprawa dla policji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej