Mężczyźni wg przedziału wiekowego:
20-letni mężczyzna to KELNER-rozleje zanim doniesie
30-letni to DRWAL rąbie co popadnie
40-letni to WIRTUOZ długo stroi, krótko gra
50-letni to METEOROLOG z przodu opad z tyłu wiatry
60-letni to MŁYNARZ siedzi na workach i bawi się sznurkiem.
0-20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny
20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny
30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROËN: perfekcyjny
40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić
50-60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować
60-...lat - wypada zmienić markę
facet po 40 jest jak kibel- albo zajęty albo zalany :-)
Kobiety wg przedziału wiekowego:
0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana ale wciąż piękna.
50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedzą gdzie to jest, ale nikt nie chce tam jechać.
facet po 40 jest jak kibel- albo zajęty albo zalany :-)
[Posted on: 23 Cze 2010, 14:15:12]
Osiemnastoletnia dziewczyna przyszła do swojej matki i mówi, że okres jej się spóznia o dwa miesiące. Przerażona matka pobiegła do apteki po test ciążowy i po chwili wiadome jest, że dziewczyna jest w ciąży. Zdenerwowana matka krzyczy:
- Co za swinia Ci to zrobiła? Musisz mi powiedzieć, chcę go poznać.
Więc dziewczyna pobiegła do pokoju i zadzwoniła do znajomego. Po pół godziny pod dom zajeżdża nowiutkie Ferrari, z którego wysiada przystojny, elegancko ubrany gosć w srednim wieku. Wszyscy siadają przy stole i gosć mówi:
- Wasza córka powiedziała mi, o co chodzi, ja jednak niestety, ze względu na moją rodzinę, nie mogę się z nią ożenić. Jednak zapewniam Was, że nie chcę się migać od odpowiedzialnosci, więc jeżeli urodzi się córka, to zapiszę jej 3 sklepy i milion dolarów. Jeżeli to będzie syn, to dostanie 2 fabryki i milion dolarów. A gdy urodzą się blizniaki, to dostaną po 5 milionów dolarów. Jednak jeżeli wasza córka poroni...
W tym momencie wtrąca się ojciec, który od samego początku nie odezwał się słowem:
- To przelecisz ją jeszcze raz.
[Posted on: 23 Cze 2010, 14:18:48]
Prawdziwa rewelacja!!!
http://www.eioba.pl/a128579/nocne_rozmowy_w_radio_maryja_zebrane_z_roznych_portali_internetowych