Ogólne > Podatki

selvangivelse 2008

<< < (4/7) > >>

Polka:
w które rubryki należy wpisać
1. indeholdt A-skat
2. AM-bidrag
3. ATP-bidrag

rafix:
witam serdecznie,czy mógłby mi ktoś wyjaśnić czy w servicebrev kwota belob kr. oznacza całkowiczny roczny przychód????dzieki bardzo

K3:

--- Cytat: rafix w 15 Kwi 2009, 15:32:07 ---witam serdecznie,czy mógłby mi ktoś wyjaśnić czy w servicebrev kwota belob kr. oznacza całkowiczny roczny przychód????dzieki bardzo

--- Koniec cytatu ---

Belob to kwota....do wypłaty, albo najczęściej do zapłaty....

HELP!!!:
Czy ktoś mi to przetłumaczy? Bardzo proszę o pomoc! uzupełniłam rubryki 51 i 53 ale wyskakuje mi to:Meddelelse
Du har ikke taget stilling til det fortrykte beløb i rubrik 11. Der skal selvangives i rubrikken, enten ved en godkendelse, eller ved et beløb (evt. et 0).
nie wiem co powinnam teraz zrobić!?
Pomóżcie!!!

roga:

--- Cytat: HELP!!! w 17 Kwi 2009, 18:43:31 ---Czy ktoś mi to przetłumaczy? Bardzo proszę o pomoc! uzupełniłam rubryki 51 i 53 ale wyskakuje mi to:Meddelelse
Du har ikke taget stilling til det fortrykte beløb i rubrik 11. Der skal selvangives i rubrikken, enten ved en godkendelse, eller ved et beløb (evt. et 0).
nie wiem co powinnam teraz zrobić!?
Pomóżcie!!!

--- Koniec cytatu ---

Nie zajelas stanowiska co do rubryki 11. Musisz albo potwierdzic (jezeli jest wypelniona) albo wpisac kwote (ewentualnie 0)).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej