Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Nalot na polskie (i inne) samochody w Kolding
pajdusek:
Witam
A ja wam powiem że sąsiada Polaka jeżdził 2 lata autkiem na Polskich nr rejestracyjnych i się nie bał a kilka tygodni temu mijał granice jak zawsze i został skontrolowany i teraz płacze....Na małej granicy z Niemcami stał sobie radiowóz i Skat i teraz ma do opłacenia za swoje wypasione autko sporo....Pozdrawiam odważnych!!!A my jesteśmy bochaterami do czasu porażki!!!a potem płacz.
rey2000:
tak lepiej kupic,a takie dyrdymaly ze,,ja sie migam dwa lata i jest ok,,to dobre dla tych co tymczasowo,a ci ktorzy postanowili zostac niech sobie oduszcza,ja sm szukam samochodu najlepiej lekko (powtarzam)lekko uszkodzony blacha czy tam cos bedzie taniej za lepszy samochod a w kraju go wyklepie,to chyba najlepszy wariant na lepszy wozek za ,,troche mniejsza kase,,
pozdro
ps -.gdzie takie samochody mozna kupic(oczywiscie zarejestrowany i przeglad obowiazkowy)
vera:
--- Cytat: giętki w 07 Cze 2009, 21:31:33 ---Witam! Z tego co wiem kontrole na granicy są aby wyeliminowac przewóz niektórych artykułów spożywczych tj, alkoholu, mięsa (surowego, chociaż czepiają się kiełbasy itp., kartofle itp). Jestem ciekawy czy ktoś potwierdzi tą informacje?
--- Koniec cytatu ---
co do mięsa to u mnie afery z tego nie robili. Zresztą kontrolę tylko raz albo i dwa miałem. Bardziej już się doczepiają aut z żółtymi blachami przewożącymi tysiące litrów browara Duży uśmiech
Roslinka:
Ano kupic mozna u takich co sie nazywaja bilforhandler tzn. salony, i saloniki samochodowe również prywatnie.
Najlepiej jak sobie przejrzysz www.dba.dk takie cos jak allegro albo www.bilbasen.dk to sie zorientujesz co mozna dostac i za ile. A jak znajdziesz autko które cie interesuje to dzwonisz i umawiasz sie na oglądanie. Dobre sztuki i w dobrej cenie idą szybko.
Za 40000-50000 dostaniesz calkiem przyzwoite auto.
A jesli mozna wiedziec to co bys chciał ? W moim warsztacie stoi np. piekne audi z 98 za 70000 kr.
cruelka:
chorykrolik, dlaczego piszesz do mnie kochanie???/
a jeśli jestem facetem.... ://
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej