Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Nalot na polskie (i inne) samochody w Kolding
Cruellaa:
Ja woże 4 lodówki mięsa z Polski za każdym razem,ziemniaki się tez zdarzają , nikt sie nie czepiał
vera:
--- Cytat: Roslinka w 08 Cze 2009, 10:04:41 ---Ano kupic mozna u takich co sie nazywaja bilforhandler tzn. salony, i saloniki samochodowe również prywatnie.
Najlepiej jak sobie przejrzysz www.dba.dk takie cos jak allegro albo www.bilbasen.dk to sie zorientujesz co mozna dostac i za ile. A jak znajdziesz autko które cie interesuje to dzwonisz i umawiasz sie na oglądanie. Dobre sztuki i w dobrej cenie idą szybko.
Za 40000-50000 dostaniesz calkiem przyzwoite auto.
A jesli mozna wiedziec to co bys chciał ? W moim warsztacie stoi np. piekne audi z 98 za 70000 kr.
--- Koniec cytatu ---
a ubezpieczenie i drogowe cię zabije ;D, no chyba ze mały motor jest ale wtedy po co kupować taką furmankę ;D
Roslinka:
Ubezpieczenie to sprawa indywidualna podobno mozna przeniesc znizki z Polski wiec wtedy z casco za sredniej wielkosci auto wyjdzie 4000 -5000 na rok a vægtafgift ok.1420 na pół roku. Wszyscy zgrzytaja zębami i płacą
vera:
no ale widzę opisujesz przypadek silnika 1.6 co zachęcające i wcale intratną ofertą nie jest w audi za tę kwotę.
Roslinka:
No wiesz baba jestem to sie za bardzo nie znam - ale faktem jest ze jest duzo róznych aut do kupienia. Ja akurat to audi wklepywalam w købspriser i wyszlo ze powinno kosztowac z 10000 mniej ale i tak nie mam go zamiaru kupowac a jak ktos chce to niech sie targuje zawsze mozna sprøbowac
A ile takie audi uwazasz powinno kosztowac?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej