Ogólne > Praca w Danii

praca w Jylland Postens Distribution

<< < (2/3) > >>

doradcafinans:
doradcafinans to mój nick , pracuje w Polsce prowadząc działalność gosp. prowadze cos w rodzaju biura kredytowego, czyli pośrednik kredytowy dlatego taki nick, to tez mój mail. Wiec niewiem czy bedę ci Gotti w stanie pomóc. Co poszukujesz? odpowiem chętnie.
Kilka z tych tematów znam. Giełdę też.
A tak naprawde to likwiduje  działaność w Polsce i szukam pracy w Danii. Branża pośrednictwa kredytowego pada , wszystko przejmują same banki.
Ale to rozmowa na odzielny temat.
Pozdro.
doradcafinans@wp.pl

Slavo:
Witam:)

Cóż to za wielki zbieg okoliczności&#8230; Z dużym zainteresowaniem czytam wieści o pracy związanej z kolportażem gazet, kiedy nagle pojawiły się posty dotyczące doradztwa finasowego/inwestycyjnego. W związku z tym, również i ja mam pewne pytania i spostrzeżenia w wyżej wymienionej tematyce. Z racji zainteresowań i doświadczeń związanych z rynkiem finansowym i inwestycjami, zajmuję się tą branżą. Z czasem moje zainteresowania krajowym rynkiem, wyszły poza granice Polski i dziś mogę powiedzieć, że monitoring ekonomicznej prasy zagranicznej, w tym duńskiej, stał się kolejną pasją. Po przeczytaniu optymistycznego postu zadowolonego z pracy rodaka, postanowiłem i ja ogłosić swoją osobę, która może w jakiś sposób pomóc innym w branży doradczej. Z drugiej strony chętnie poznałbym swoich przedmówców (p. Wojtka i p. Leszka) i wymienił, tutaj lub przez e-pocztę, swoje opinie, pytania itp. Co Panowie na to?

PS. Prasa to nie tylko praca, ale i wiedza!
Pozdrawienia dla pracusiów:)

GoTTie:
Widze ze temat zszedl na bok. Bardzo chetnie wymienie doswiadczenia i poglady na temat inwestycji, gospodarki, ekonomii itp. Mozemy zalozyc nowy temat na Hydepark i doradzic sobie na wzajem jak i innym uzytkownikom gdzie warto inwestowac, jakie sa trendy na rynku, czego sie obawiac.

Glownym tematem na forum na pewno jest praca, ale praca=pieniadze a pieniadze trzeba pomnazac :)

Zapraszam do dyskusji :woohoo:

ole:
Wszystko się zmieniło w JPD na niekorzysc.Rowniez nie mozna już pisac na forum konkurencyjnym bez rejestracji.Mit pracy w uczciwej firmie zostal rozszyfrowany.Gorycz Rodakow przyjezdzających do Arhus a zwabionych przez p. Grzegorza Przybyszewskiego jest wielka.W tej chwili lamanie dunskiego prawa pracy wobec Polaków jest powszechne.Zainteresowaly sie tym juz zwiazki zawodowe 3F.Mowi sie o nawet o obozie pracy stworzonym przez werbownika Grzegorza z Odense.
Polacy nie dajmy sie dalej oszukiwac. Wielu z nas wyjezdza do pracy wobec jej braku w kraju,ale na obczyznie jest roznie jak swiadcza o tym coraz liczniejsze przyklady chocby ten omawiany JPD.

...:
O co chodzi z tym pisaniem bez rejestracji??? Nie ma takich problemów. Ktoś tu nieładnie kłamie. Co do oszukiwania - podobno jest kilka niezgodności w umowie i już sie za to zabrały związki. Szkoda, że nie wspomniałeś o Polakach, którzy topili i zakopywali gazety a po wyrzuceniu kradli wszystko co mogli wynieść przed odjazdem. jestem tylko obserwatorem drugiego forum i nie powinienem się wypowiadać. Nie znosze jednak jak ktoś zabiera głos a nie ujawnia wszystkich faktów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej