Ogólne > Podatki
co robić?
natalee:
czy dobrze rozumiem, ze po 20tym maja będzie można korygować rozliczenie online?
niestety tez dostałam kod TastSelv juz po upływie terminu rozliczenia...
Gość:
--- Cytat: shakira w 12 Maj 2009, 14:24:02 ---.. tylko napiszcie proszę jak mam to potwierdzić.Czy można to zrobić na stronie Skata czy muszę coś odsyłać?
--- Koniec cytatu ---
Jezeli termin byl do 3 maja to mialas "normalny" PiT i nie musisz nic robic. Jezeli jest do 1 lipca to albo podpisz i wyslij lub zobacz - http://home25.inet.tele.dk/pl/Skat/TastSelv/Menu.html wybierz "Ændre årsopgørelsen (oplysningskortet/selvangivelsen)"
--- Cytat: natalee w 12 Maj 2009, 18:26:49 ---czy dobrze rozumiem, ze po 20tym maja będzie można korygować rozliczenie online?
niestety tez dostałam kod TastSelv juz po upływie terminu rozliczenia...
--- Koniec cytatu ---
Tak, po 20 bedzie mozna wprowadzic poprawki na zwyklym PIT - pozostale nadal mozna zmieniac do 1 lipca.
mk:
a jesli chcialabym skorzystac z ulg ktore mi przysluguja , to juz za pozno? tez dostaalm ten kod po czasie, i zastanawiam sie co dalej, dopabuse moge zalogowac sie po 20 maja, czy te pieniadze mi przepadaja?
shakira:
Hej KARMA:)
Napisz proszę jak mam zatwierdzić to rozliczenie bo nadal nie wiem co mam zrobić.A może wiesz czy mogę podać im nasze polskie konto na które przeleją tą kasę?
Po naniesieniu zmian(jesli sa) wcisnij pole Godkent(zatwierdz). Mozesz podac polskie konto-jest link do aktualizacji konta. Pamietaj o podaniu dokladnych danych BIC albo SFIFT i IBAN.Zapytaj w swoim banku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej