Regionalne > Århus, Aalborg ...

nalot na polskie blachy w Aulum

<< < (15/15)

Menszczyzna:
lala zebys Ty tak wiedziala o czym piszesz, to byloby dobrze.

andtrey:

--- Cytat: lala w 02 Cze 2009, 21:10:49 ---Niestety łapią ,już znowu fama poszłą że jest nalot,spisuja numery i sprawdzaja .Od daty kiedy masz zółta kartę i nie ma że boli.W ciągu 14 dni masz samochód wywiesc z kraju.
Zakupiłam dunski samochód bo polskiego nie opłaca sie zarejstrowac w Danii ,poniewaz cło przerasta wartosc samochodu a taniej mozna kupic dunski i bez kłopotu natury papierkowej biurokracji.
Po zakupieniu auta jakies 2 tyg pózniej dostałam ze skat podatek w wys 2,250kr na 6 mc,dowód rejstracyjny.Teraz czekam na ubezpieczenie bo tez ma przyjsc poczta.Jeżdze bez kłopotu i juz nie boje sie za kazdym razem jak policja stoi koło mnie na ulicy.
Jak cos to znam fajny zakład -komis z samochodami gdzie pomagaja załatwic formalnosci ,a ceny aut sa przystepne.
samochód mam juz od miesiaca i jezeli chcecie to służe odpowiedziami co i jak .Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
a mialas zameldowanie przy rejestracji

KOKMENDA:
MATKO CO WY WSZYSCY Z TYM ZAMELDOWANIEM . JAK NIE WIECIE CZY POTRZEBNe ZAPYTAJCIE W SKAT A NIE W KÓŁKO TO SAMO.w razie kontroli skat gdzies ma meldunek, zwracaja szczególnie uwagę na typ i okres kontraktu i od kiedy jest ten kontrakt ... myslicie ze bez meldunku łatwo sie żyje ????

mala_z_Aarhus:
I juz konczymy ta dyskusje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej