poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: wprowadzić ograniczenia na forum?!  (Przeczytany 9227 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 25
  • Reputacja: +5/-4
wprowadzić ograniczenia na forum?!
« dnia: 24 Cze 2009, 18:21:54 »
Witam Wszystkich Forumowiczów PoloniaInfo.dk!
Od jakiegoś czasu mam odczucie, że forum przestaje spełniać swoje podstawowe funkcje. Namnożyło się nam gości tzw. bajkopisarzy, którzy wprowadzają wielki bałagan swoją bazgraniną czego popadnie i gdzie się da. Ba zakładają nawet wątki w moim odczuciu prowokujące do kłótni i szerzeniu antagonizmów.
Na wielu Forach, z których korzystam, osoby nie zalogowane nie mają prawa zakładać nowych wątków a nawet pisać postów, ba nawet nie mają prawa przeglądać forum. Według mnie wprowadza to porządek i wszyscy wiedzą who is who?
Stąd mój zdecydowany postulat do Adminów i Modów tego Forum Kochani zróbcie coś z tym, bo mi coraz żadziej chce się tu zaglądać. WAS SZANOWNI FORUMOWICZE ZAPRASZAM DO DYSKUSJI (OWOCNEJ) I EWENTUALNE POPARCIE.
Pozdrawiam.

Offline KIKI

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 1
  • Reputacja: +0/-0
Odp: wprowadzić ograniczenia na forum?!
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Cze 2009, 19:33:27 »
Ja popieram...Mam takie same odczucia.Wcześniej mozna bylo sie czegos dowiedziec na tym forum a teraz.... Jeden wielki bałagan a szkoda.

Offline rey2000

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 22
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Cze 2009, 20:58:08 »
Popieram,duzo klotni,sprzeczek,zamysl tego forum to integracja,wymiana wiedzy,pomoc(ostatnio zadalem pytanie i ktos mi odpowiedzial abym sobie jechal do SKATU,na szczescie sa osoby ktore to przechodzily i rzetelnie odpowiedzialy,komus sie wydaje ze tylko ja korzystam z tej wiedzy a przeciez ja tez czasami bazuje na odpowiedziach dla innych ,sam bede z checia pomagal innym ale nie wtedy kiedy mi sie tylko wydaje,ani nie bede pisal ze jezdze 2 lata na polskich blachach i wszystko ok,aaaaa szkoda gadac wiele takich rodzynkow w wielu tematach i postach,oby nie wyszlo z tego jakies ,,g,,ala czateria.POZDRO!!!!!!!!!!

Offline lilia

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 1
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Cze 2009, 22:16:33 »
Hmmm, greg, moim zdaniem to poniekąd słuszny postulat. Z przynajmniej z pisaniem postów przez osoby zalogowane. :)

Offline willy

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 19
  • -Otrzymane: 90
  • Reputacja: +37/-31
  • JMP $E477
    • Status GG
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Cze 2009, 22:24:08 »
Czytamy czytamy i czekamy na dalsze opinie :)
"Broń jest narzędziem strachu.
Nie przystoi Mędrcowi."

Offline robi2007

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 0
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Cze 2009, 06:42:21 »
Popieram..., chcesz napisać - zaloguj się, w przeciwnym wypadku nie widzę przyszłości ... :-\

Offline Svaria

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Cze 2009, 07:30:34 »
Gdzies ponad rok temu popieralem takie zasady i zdania swojego do dzis nie zmieniam :)
Nie ten morduje naród, kto go zabija, lecz ten, kto go demoralizuje - Arystoteles

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 25 Cze 2009, 07:30:34 »

Cruellaa

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Cze 2009, 10:12:58 »
popieram :)

Offline jamjurand

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 7
  • Reputacja: +4/-1
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Cze 2009, 12:07:08 »
Kazde ograniczenie spowoduje ekstra zajecia dla moderatorow, ktorych tu przeciez pelno  :)
Proponuje odsylanie "zlych" postow z paroma standartowymi zdaniami okreslajacymi bledy; z propozycja ponownej ale dopracowanej i przemyslanej proby, najlepiej albo koniecznie jako zalogowany czlonek.

Offline robertcph

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
    • Status GG
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Cze 2009, 12:44:19 »
macie to juz od urodzenia tylko nazekacie a juz nie wspomne ze chcecie powracac do przeszlosci i do cenzury a moze was wpierw ocenzurowac i wyslac spowrotem

informacje sa platne w kraju demokracyjnym wiec nadal na jeleni czekacie i cnotki z siebie robicie , ciescie sie z tego ze cos dowiecie sie przypadkowo a nie na latwizne liczycie, zamiast czasu tu tracic to zainwestujcie w wasza edukacje i wtedy sami pomagajcie innym

powiedz tak powiedz nie ale powiedz cos
zrob to zrob tamto ale zrob cos
badz dobry badz niezbyt dobry ale badz kims

wiec kim wy jestescie ze chcecie za innych decydowac i nazucac im swoje zasciankowe poglady, moze lepiej swoja stronke otorzcie i tam udzielajcie sie 

kazdy ma prawo do swojego zycia i sposobu jego spedzania wiec nie wnikajcie w to

[Posted on: 25 Czerwiec  2009, 12:41:19]

to ze ktos czasami da do pieca nie jest jednoznaczne ze taka ma swoja osobowosc i ze jest gorszy niz inni

trzeba czasami pojajcowac aby zycie nie bylo za nudne i tylko osoby bez zaburzen osobosciowych sa w stanie to dostrzec i usmiac sie  :)

pron

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Cze 2009, 13:03:53 »
Pomysł uważam za poroniony... już jedno takie forum jest, więc komu nie pasuje, może się tam zadomowić

Offline greg1969

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 25
  • Reputacja: +5/-4
« Odpowiedź #11 dnia: 25 Cze 2009, 15:07:17 »
robertcph, kolega znany jest ze swojej rozrywkowości, aż nadto  ;D. Nie chodzi tu o żadną cenzurę, pożartować zawsze można, oczywiście z głową, chodzi o zaprowadzenie porządku a takim jak np. pron proponuję właśnie zmianę forum. Uważam, że jeżeli ma się coś ciekawego do powiedzenia to nie trzeba być inkognito. Wg mnie właśnie ludzie bez nicku wprowadzają największy bałagan (nie potrafią nawet wątku zamieścić we właściwym dziale) a nawet prowokują do rozróby. Wiemy, że opinie w tym wątku ludzi bez nicku będą diametralnie inne, ale cóż oni mają powiedzieć, po prostu się bronią.

Offline Apolonia

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Cze 2009, 18:26:54 »
Ja sie wypowiedzialam niepochlebnie o jednym z moderatorøw z polonii.dk tu na tym portalu poloniainfo no i co?
Zbanował mnie zlosliwiec dozywotnio z polonia.dk czyli szpieguja a wy chcecie zeby ludzie sie ujawniali ?
Czasem ma sie podstawy do krytyki a tu jak widac represje. Moje zdanie dac ludziom anonimowosc.

Marcin1975

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 25 Cze 2009, 21:32:31 »
Popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozbyć się śmieciarzy z Polski niech tam wracają i śmiecą dalej ale nie tu.To co się tu wyprawia w Danii ostatnio przez durnowatych,zawistnych,mściwych i egoistycznych rodaków wprawia w osłupienie.Myślę że tu jest kraj dla normalnych ludzi nie dla debili,piszę tak z przykrością ale mamy taką rzeczywistość na dzień dzisiejszy,przekonałem się nie raz na własnej skórze.Ograniczenia muszą być !!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich uczciwych,sympatycznych i normalnych rodaków!!!!

sonka

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 26 Cze 2009, 02:23:07 »
Czytalam dwa twoje dzisiejsze posty i stwierdzam ze sa pelne nienawisci i zlosci - nie wnikam w powody ale czy nie wydaje ci sie ze tu pisze wielu ludzi ktørzy sa teraz w Polsce? Wiec nic nie pomoze ze nawolujesz ich do powrotu.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #14 dnia: 26 Cze 2009, 02:23:07 »

FORUM DLA NASTOLATKOW

Zaczęty przez JomirDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 27701
Ostatnia wiadomość 07 Wrz 2009, 18:21:36
wysłana przez Jomir
O, forum wróciło ;)

Zaczęty przez liliaDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 13645
Ostatnia wiadomość 08 Lip 2009, 08:16:39
wysłana przez vera
lubie to forum...

Zaczęty przez marta_malgorzataDział Hydepark

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 28255
Ostatnia wiadomość 01 Gru 2006, 20:44:53
wysłana przez marta_malgorzata
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY

Zaczęty przez willyDział Informacje

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 58463
Ostatnia wiadomość 02 Mar 2010, 22:34:09
wysłana przez mary-la
cytat z konkurencyjnego forum

Zaczęty przez co wy na to?Dział Hydepark

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 18942
Ostatnia wiadomość 10 Maj 2008, 20:44:44
wysłana przez vera