Ogólne > Praca w Danii
Jakie dokumenty potwierdzają zagraniczną pracę?
Firma:
trzeba isc do urzedu gdzie wyrabialiscie zołta karte . powiedziec zeby dali wam potwierdzenie pracy w dani oni wszystko tam maja , gdzie pracowaliscie ,jak dlugo i u kogo wszystko tam maja wiem bo bylem tam i sami mi to powiedzieli, ale malo osob to wie :P
MAJECZKA:
Zlota lopata to malo ;DCzy ktokolwiek zwraca uwage na daty?
zpatentem:
Co rozumiesz przez "gwarancje formalno-prawne"? Majac odpowiedni kontrakt na prace dostajesz/odnawiasz automatycznie cpr i zolta karte (ubezpieczalnie), majac dzieci czy za wysoki czynsz mozesz sie tez starac o pomoc.
Firma:
--- Cytat: MAJECZKA w 17 Maj 2014, 11:41:27 ---Zlota lopata to malo ;DCzy ktokolwiek zwraca uwage na daty?
--- Koniec cytatu ---
I co z tego ze data jest stara ale nie ma odpowiedzi i innego takiego temetu wiec temat sie odswieza , sama sobie przyznaj złotą kapuste zamiast glowy
Roman35:
Witam. Szukam aktualnych wpisów odnośnie zakończenia pracy w Danii. Nie mogę uzyskać od duńskiego pracodawcy świadectwa pracy. Wiem juz, że taki dokument w Danii nie istnieje, jednak jakieś poświadczenie pracy tak. Co zrobić,gdzie moge napisać, do jakiej instytucji w tej sprawie? Nadmienię, że nie należałem do 3F. W Polskim Urzędzie Pracy polecono mi wysłać dokument E301 na adres podany na druku, niestety adres tego urzędu w Kopenhadze jest nieaktualny, dostałem zwrot koperty z taką adnotacją, również adres e-mail nieaktywny,a urząd Polski nie dysponuje innymi danymi. Czy ktoś może mi pomóc w tej sprawie, byc moze miał taki problem?
pozdrawiam
Roman
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej