Ogólne > Rodzina ...

slub z dunczykiem

<< < (7/11) > >>

Klingon:

--- Cytat: Maciek666 w 17 Sie 2009, 19:00:53 ---Podpowiedzcie prosze, bo to wazne.

--- Koniec cytatu ---
Chyba nie przypadkowe te 666 w twoim nidk'u. ;D

Klingon:
PS. Oszczednosci na indywidualnym koncie emerytalnym nie sa dluzej dzielone na pol (zostalo to zmienione rok lub dwa lata temu).

gosc gosc:

--- Cytat: Maciek666 w 17 Sie 2009, 19:00:53 ---Czyli jesli ozenie sie jakas majetna Dunka a po miesiacu sie rozwiode to polowa jej majatku bedzie moja? Podpowiedzcie prosze, bo to wazne.

--- Koniec cytatu ---
nie jestem pewna, ale musisz byc w zwiazku chyba dwa lata , no i nie mozesz podpisac intercyzy

sonka:
Hej gościu gościu a co myślisz ze dunki głupie? Zabezpieczą sie na wszystkie sposoby żeby gołodupiec na tym nie skorzystał. Nie kombinuj

barbvig:
Czytam same brednie.Obywatelstwo a staly pobyt to dwie odrebne sprawy.Ja jestem po slubie 3 lata i do 7-miu lat musze czekac na staly pobyt.Musze tez w tym czasie zaliczyc 6 modulow z jezyka.Obywatelstwo to nie latwa sprawa.Moim zdaniem obywatelstwo dunskie jest mi tu nie potrzebne bo mam te same przywileje co Dunczycy a ze jestem z Polski (po akcencie)i tak kazdy rozpozna.Co do zwiazku malzenskiego:wszedzie sa ludzie dobrzy i zli.Ja akurat trafilam na dobrego meza i jestem szczesliwa i po 25latach malzenstwa z Polakiem jestem doceniona i czuje ze sie odnalazlam jako osoba.Zycze wszystkim kobietkom tego samego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej