Ogólne > Rodzina ...

KOSZT OPIEKUNKI

<< < (9/11) > >>

ALA12345:
dokladnie faceci o samochodach a kobietki o nianiach , jestem bardzo ciekawa co mi napisza panie oburzone wejde jeszcze dzisiaj na polonie wieczorem tak tylko zerknac co niapisalyscie i juz mnie ta dyskusja nie obchodzi sama autorka watku , stwierdzila ze 100kr to duzo za duzo ,ja a tez nigdy nie slyszalam o niani ktora bierze 100koron za godzine I ROZLICZA SIE ZE SKATEM .Niektore Panie poprostu nigdy nie mialy niani i wiedza o tym zupelnie nic a nic

ALA12345:
Jesli umiesz czytac Aneczko to nie zadne oszustwo tylko przyklad , ze nie macie o niczym zielonego pojecia a udzielacie sie nie potrzebnie hihihi ??? ??? ??? :o

erica:
Mojego meza siostra, swierzo upieczona matka, ma opiekunke do ich synka. Dziewczyna Dunka, lat 17, oczywiscie pracuje na czarno. Bierze 100 koron za godzine wlasnie i tyle sobie licza dziewczyny dunskie, pszynajmniej w naszym rejonie (Taarnby niedaleko Kopenhagi).

ALA12345:
A placcie sobie nawet 200koron za godzine przestaje mnie to obchodzic , mysle tylko o tych matkach co tak nieuczciwie oskarzacie , ktorych nie stac na 100kr za godzine , czekaja za zlobkiem i co maja zrobic z malenstwem pomyslcie o nich , jak nastepnym razem bedziecie pisac takie to my jestesmy wyrodne kazdy placi tyle na ile go stac i osoby , ktore sie na to zgadzaja to juz iwylacznie ich sprawa

Solvej:

--- Cytat: ALA12345 w 12 Wrz 2009, 14:53:44 ---http://www.anne-barnepige.babysider.dk/

--- Koniec cytatu ---

Pani Alu12345...prosze tu wirusow nie wysylac....
 Witryna www.anne-barnepige.babysider.dk została zgłoszona jako przypadek oszustwa i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.

Witryna oszusta może podawać się za zaufane źródło, celem tego ataku jest zwykle wyłudzenie danych osobowych i finansowych.

Wprowadzanie jakichkolwiek informacji osobistych na tej stronie może skutkować kradzieżą tożsamości lub inną malwersacją.

::)

...dodam, ze tej wiadomosci nie ma napisanej na przegladarce Explorer:

Firefox 3 or later contains built-in Phishing and Malware Protection to help keep you safe online. These features will warn you when a page you visit has been reported as a Web Forgery of a legitimate site (sometimes called “phishing” pages) or as an Attack Site designed to harm your computer (otherwise known as malware).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej