Ogólne > Rodzina ...
KOSZT OPIEKUNKI
Juta:
Mi wystarczy. Rozmowa z agresywna osoba, ktora na dodatek podrzuca nam linka to podejrzanej strony to zdecydowanie nie to, czego szukam na necie. Dziekuje za dyskusje. Pozostane przy swoim zdaniu.
ALA12345:
nie chce mi sie juz z wami dyskutowaac drogie panie bo wy jestescie przeciez tak madre , ze hoho , zadnych wirusow nie wysylam , otworzcie sobie druga srone gdzie jest debata o cenach opiekunek dunskich i przestancie oskarzac inne matki o jakies oszustwa czy wykorzystywania bo to sa wielkie bzdury , wy chyba naprawde nie macie nic innego do roboty jak siedziec w domu i klikac na forum , inne matki musza pracowac i ja sie do nich zaliczam nie mam czasu na pierdoly jak wy zegnam wszystkie wielce oburzone
ALA12345:
http://www.byensbedstebabysitter.dk/For%C3%A6ldre/Hyppigtstilledesp%C3%B8rgsm%C3%A5l/tabid/630/Default.aspx
ALA12345:
zerknijcie sobie jeszcze na ten link na Hvad koster en barnepige i timen ? tam jest wyraznie napisane w granicach 50-75kr za godzine
ALA12345:
Babysittere der er blevet certificeret som ViP-babysittere - dvs. har ren straffe-og børneattest, kan bestilles via sms til Vivi. Se venligst forsiden. Prisen for disse babysittere er 100 dkk/timen tylko ceny tych nian to 100k za godzine
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej