Ogólne > Pomoc!

poważny problem

(1/2) > >>

tomasz:
Witam wszystkich.mam poważny problem ale sam ze sobą więc pewno niewiele osób to obchodzi.piszę tutaj bo nie ma tu jako takiego bloga.prowadziłem działalność w Polsce,miałem powazny wypadek z czego wyszły dwie wywrotki:jedna to dachowanie a ta druga to finanse po tej pierwszej.przyłamałem się i to bardzo,wtedy ktos zaproponował wyjazd do Danii pod Kopenhagę.Pracowałem rok w pewnej firmie ale Pan Grzegorz z Odense wie dobrze że to było o rok za długo.Mocno postanowiłem się odbudować w Polsce,jestem tu od sierpnia ale tu wszystko jest pod górę.Donaldland na co dzień.jestem między młotem a kowadłem.Jest coś co mnie ciągnie w stronę flagi w barwach takich samych jak nasza Polska a jakże innych.Ciagle zaglądam na tę stronkę czytam Wasze wypowiedzi,Wasze problemy.Szczerze nie wiem w która stronę pójść i wiem że nikt z Was mi nic nie doradzi.Ale wiem że zawsze łatwiej komuś doradzać niż sobie.Pozdrawiam wszystkich użytkowników tej stronki

GoTTie:
Masz racje, wybrac nie jest latwo miedzy ojczyzna a zyciem na emigracji. Duzo zalezy od tego, co chcialbys osiagnac. Dania ma swoje zalety a Polska swoje. Jesli chodzi o kwestie finansowa to na pewno za granica. W PL ciezko jest dorobic sie w krotkim czasie. Chociaz zludne jest stwierdzenie ze pracujac za granica za minimalna stawke, jest super. Twoj wątek jak najbardziej nadaje sie do dyskusji na tym forum http://polonia.danmark.nu :)

Slavo:
Witam jeszcze raz

Mój wątek pt. PL-DK to odpowiedź na dywagację tomasza. Proszę więc, przeczytaj to, co napisałem powyżej. Zamiast odpowiedzi na Twoje wątpliwości przypakowo utworzyłem nowy wątek:side:

Pozdrawiam

tomasz:
Bylem goTTie na tej stronce na ktora mnie skabusewałeś ale wystraszyłem się.Piszę o polonia.danmark.nu.Kobiety tam wypisują że faceci sa wogóle niepotrzebni.uciekłem od razu:) .A swoją drogą to Pan Bóg stworzyl mężczyznę,przyjrzał się mu i powiedział do niego-jaki ty jesteś piękny!I wtedy Stwórca postanowił że jeszcze \"wyczaruje\"kobietę.Popatrzył na nią ze wszystkich stron i rzekł-a ty moja droga to do końca życia będziesz się musiała malować!:) Dziękuję za wasze odpowiedzi

GoTTie:
Niedlugo polaczymy ten watek z pogaduszkami Polek i Polakow. :) A tamtego forum nie trzeba sie bac. Przesiaduje tam stara polonia, ktora zna Danie na wylot i moze ci o niej opowiedziec. Nie ukrywam ze poruszane sa tam tez straszne tematy na temat zbednych mezczyzn :laugh:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej