Ogólne > Rodzina ...

Krzesełko dla dziecka

<< < (6/6)

EUZEBINA:
to jest nazwa krzesełka tak jak np.trip trap! ;D

[Posted on: 29 Październik  2009, 19:58:44]
a co do chico polly znalazłam cos na temat krzesełek własnie:http://www.pro-test.pl/tests_article/6944,0/Test&nbsp;krzeseł&nbsp;dla&nbsp;dzieci_Balansowanie&nbsp;na&nbsp;krześle.html

[Posted on: 29 Październik  2009, 20:02:40]
wiem jest to test z 2007 i pewnie nie będzie można się tam doczytać konkretów,ale właśnie krzesełko chico polly posiadało szkodliwe substancje!może przez dwa się to zmieniło oby tak było! :o

[Posted on: 29 Październik  2009, 20:07:46]
zapomniałam napisać "lata" ups ;D

mamaM:

--- Cytat: EVA77 w 23 Wrz 2009, 21:51:55 ---To napisz gdzie kupilas to krzesełko mamaM.

[Posted on: 23 Wrzesień  2009, 21:46:50]
Sprawdzilam wlasnie w internecie jak wyglada to krzeselko chicco poly.Dokladnie o takie mi chodzi.Mozesz powiedziec gdzie je kupilas.

--- Koniec cytatu ---

Ja niestety przywiozłam je z Polski. Tutaj takiego nie widziałam, ale polecam allegro. Ja tam kupiłam. Trzeba sprawdzić bo nieraz się zdarza że sprzedawcy zgadzają się za dopłatą na wysyłkę zagranicę.

Hejli:

--- Cytat: EVA77 w 23 Wrz 2009, 16:55:32 ---Chciałabym kupić w Odense krzesełko dla mojej córeczki.Jednak te drewniane nie bardzo mi się podobają.W Polsce sa takie fajne z podwójnym, dużym plastikowym blatem, miękkim wygodnym siedziskiem i na kółkach.Widziałam tylko takie krzesełka w szpitalu dziecięcym w Odense.Może któraś z mam wie gdzie mogę kupić takie krzesełko, lub ma jakieś fajne do sprzedania.

[Posted on: 23 Wrzesień  2009, 16:54:38]
Nie napisałam że chodzi mi o krzesełko do jedzenia dla półrocznego dziecka.

--- Koniec cytatu ---
wiem że takie krzesełko som w Baby Sam czy jakoś tak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej