Ogólne > Rodzina ...
Krzesełko dla dziecka
EVA77:
Chciałabym kupić w Odense krzesełko dla mojej córeczki.Jednak te drewniane nie bardzo mi się podobają.W Polsce sa takie fajne z podwójnym, dużym plastikowym blatem, miękkim wygodnym siedziskiem i na kółkach.Widziałam tylko takie krzesełka w szpitalu dziecięcym w Odense.Może któraś z mam wie gdzie mogę kupić takie krzesełko, lub ma jakieś fajne do sprzedania.
[Posted on: 23 Wrzesień 2009, 16:54:38]
Nie napisałam że chodzi mi o krzesełko do jedzenia dla półrocznego dziecka.
Solvej:
Ja mam krzeslo Stokke i bardzo go sobie chwale. Bo na nim dziecko moze siedziec od maluszka do kilku lat nawet. Sa miekkie wklady do niego. I przy stole wygodnie dziecku.
Ale tak.. nie o to pytalas, ale chcialam dobrze doradzic ;)
Jak nikt sie tu nie odezwie poszukaj na http://born.dba.dk/
Pozdrawiam :)
Jomir:
To i ja nie na temat :)
Widzialam takiego trik-traka (czyli to drewniane) ostatnio u rodziny.
Wydaje mi sie, ze jest praktyczniejsze, bo jak dziecko wieksze moze siedziec normalnie przy stole.
Synek meza brata mial 14 miesiecy wtedy i jadl razem ze wszystkimi przy stole, przyznam, ze bardzo mi sie to podobalo, bo dziecko od malego uczy sie jesc z innymi. Takiego, z duzym plastikowym blatem nie dosuniesz do stolu.
No, ale sama zdecydujesz...
Sprobuj w "Ønske børn" lub "Toy R os" (czy jakos tak - nie moge sobie dokladnie przypomniec jak to sie pisze).
No i oczywiscie dba oraz www.guloggratis.dk
Solvej:
O tym piszesz ?
Najwygodniejsze krzeslo, moim zdaniem. I na wiele lat...
ps.A ja za jakies 4 miesiace bede miala za sprzedaz krzeselko samochodowe ;))
jasia83:
Sprawdz w Babysam w Rosengårdcentret, lub na ich stronie internetowej www.babysam.dk pod højstole. Moze cos znajdziesz dla coreczki.
Jednak zgadzam sie z Mirra i Zelandia ci do trik - traka: moze nie najladniejsze, ale napewno najbardziej praktuczne :)
Powodzenia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej