Ogólne > Rodzina ...
Bolesne ząbkowani
magda27:
Tak dla sprostowania. W dzień mały dostaje gryzaki i tym podobne rzeczy. Ale jeżei dziecko budzi się kilka nocy pod rząd po 15 czy 18 razy, za każdym razem z krzykiem? Też mam dawać gryzaki?
Solvej:
--- Cytat: magda27 w 27 Wrz 2009, 15:57:48 ---Tak dla sprostowania. W dzień mały dostaje gryzaki i tym podobne rzeczy. Ale jeżei dziecko budzi się kilka nocy pod rząd po 15 czy 18 razy, za każdym razem z krzykiem? Też mam dawać gryzaki?
--- Koniec cytatu ---
A czytalas w necie co to jest OSANIT ? Poczytaj moze bedziesz chciala.
magda27:
Zelandia, faktycznie w necie bardzo chwalą to niemieckie cudo. W piatek mój szwagier przyjeżdża do Danii więc go poproszę żeby zatrzymał się w niemieckiej aptece i kupił mi mały zapas.
Solvej:
--- Cytat: magda27 w 27 Wrz 2009, 16:38:26 ---Zelandia, faktycznie w necie bardzo chwalą to niemieckie cudo. W piatek mój szwagier przyjeżdża do Danii więc go poproszę żeby zatrzymał się w niemieckiej aptece i kupił mi mały zapas.
--- Koniec cytatu ---
Na pewno nie chcesz tez mojego? Mojej corce do grudnia chyba zab jeszcze nie wyjdzie ;)
roga:
--- Cytat: Zelandia w 27 Wrz 2009, 17:18:49 ---Na pewno nie chcesz tez mojego? Mojej corce do grudnia chyba zab jeszcze nie wyjdzie ;)
--- Koniec cytatu ---
W Matas sa krople Gummedråber (krople do dziasel); 1-2 krople na czystym palcu - masowac lekko dziasla dziecka. Pierwsze zaby to nie choroba i dlatego nie zaleca sie zadnych medykamentow, chyba ze wystapi goraczka ponad 38,5 trwajaca ponad 2 dni.
[Posted on: 27 Wrzesień 2009, 18:29:44]
oczywiscie zeby ... nie zaby jak napisalem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej