Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Peja w Kolding polski koncert w Danii
jaaaaa:
hej!ja lubie kawalki peji i dlatego weszlam na you tube i obejrzalam wywiad skladajacy sie z 4 czesci ,w tym ta gdzie peja zachecal do pobicia i za to powinien odpowiedziec, bo osoba wychowujaca sie nawet na slamsach powinna wiedziec kiedy odpuscic, ale ten mlodzieniec wiedzial co robi i go prowokowal jak ich do tego zachecal to chcial dac mu nauczke za to ze skoro potrafi taka osoba wejsc na koncert i pokazywac faki to powinna poniesc jakies konsekwencje, dla mnie ten nastolatek to czysty samobojca porywac sie na cos takiego ale peja widzac ze go okladaja mowi zostawcie go chlopak ma juz dosc niestety tu wchodzi prawo na 1 miejsce a w prawie za swoje czyny trzeba odpowiedziec ,niestety jak ci pluja w twarz to sie przecierasz i idziesz dalej a nie odpowiadasz tym samym tak to juz jest wiec rozumiem zachowanie peji ale to go nietlumaczy tym bardziej ze to czlowiek z ktorego biora mlodsi przyklad .
vera:
Normalny artysta skwitował by to jakoś lub z ignorował a tak Peja pokazał że jest takim samym burakiem jak ten gość z palcami z widowni.
Zresztą Peja powiedział "wszystko na mój koszt" więc tylko czekać kiedy poniesie konsekwencje pod budzania do bójki.
youth:
A może niech Peja zafunduje każdemu kto przyjdzie na jego gratisowy koncert bon do BILKI wartości 300DKK - 400DKK? Będzie mógł pochwalić się w Polsce że ma ciągle wierne grono fanów i że sala pękała w szwach ::)
vera:
400dkk to mało
więcej dojazd wyjdzie ;D ;D ;D ;D
tymczasowa:
E tam , Peje moze stac na oplaty za polskie blachy ??? :D ;D ;D <-----uhhhh, ale ta Zela glupoty pisze :D :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej