Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Peja w Kolding polski koncert w Danii
Liwia:
Dokładnie. Jak jest takim super raperem to powinien coś na freestylu wymyśleć i pojechać kolesiowi z klasą. A tak pokazał swój żenujący poziom.
--- Cytat: vera w 07 Paź 2009, 12:35:54 ---Normalny artysta skwitował by to jakoś lub z ignorował a tak Peja pokazał że jest takim samym burakiem jak ten gość z palcami z widowni.
--- Koniec cytatu ---
zaZu:
Jak nie wiedział co ma zrobic z gosciem pokazujacym mu facka , powienien poprosic goscia o wyjscie , a gdyby nie poskutkowało, poproscic ochrone o wyprowadzenie, a on zachował sie jak ....
brak mi słów,
jaaaa:
gdzie mozna nabyc bilety ?
poinformowany:
Bez kitu, banda żałosnych sfrustrowanych dzieci, szczerze mówiąc to dawno w jednym temacie tylu farmazonów nie przeczytałem, gratuluję takiej właśnie "reprezentacji" Polski tutaj nam w Danii potrzeba jak najwięcej takich zawistnych konspiratorów, jeszcze jedno apropo Zielonej Góry, jeżeli ktoś nie ma całej wiedzy na temat całego przebiegu wydarzeń na tamtym koncercie i opiera się na fragmentach w tv czy z youtube niech lepiej zamknie jape, bo wypowaiadacie się na temat, na który macie zerowe pojęcie
Bilety będą dostępne w 8 duńskich miastach(Kolding, Odense, Kopenhaga, Vejle, Esbjerg, Aarhus, Aalborg i Fredericia) w cenie 100koron w przedsprzedaży i 200koron w dniu koncertu, już bardzo wkrótce ruszy promocja(głośna promocja) tego koncertu
Liwia:
"Bez kitu, banda żałosnych sfrustrowanych dzieci, szczerze mówiąc to dawno w jednym temacie tylu farmazonów nie przeczytałem, gratuluję takiej właśnie "reprezentacji" Polski tutaj nam w Danii potrzeba jak najwięcej takich zawistnych konspiratorów, jeszcze jedno apropo Zielonej Góry, jeżeli ktoś nie ma całej wiedzy na temat całego przebiegu wydarzeń na tamtym koncercie i opiera się na fragmentach w tv czy z youtube niech lepiej zamknie jape, bo wypowaiadacie się na temat, na który macie zerowe pojęcie"
LOL :o a co Ty w takim razie sobę "reprezentujesz"???
[Posted on: 08 Październik 2009, 11:19:58]
http://www.youtube.com/watch?v=e6je1ZwePT4&feature=related
"cała Polska dziś się śmieje, drugi diss na Peje, rarara" ;D ;D ;D ;D ::) :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej