Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Peja w Kolding polski koncert w Danii

<< < (7/12) > >>

Liwia:
Dokładnie. Jak jest takim super raperem to powinien coś na freestylu wymyśleć i pojechać kolesiowi z klasą. A tak pokazał swój żenujący poziom.

--- Cytat: vera w 07 Paź 2009, 12:35:54 ---Normalny artysta skwitował by to jakoś lub z ignorował a tak Peja pokazał że jest takim samym burakiem jak ten gość z palcami z widowni.

--- Koniec cytatu ---

zaZu:
Jak nie wiedział co ma zrobic z gosciem pokazujacym mu facka , powienien poprosic goscia o wyjscie , a gdyby nie poskutkowało, poproscic ochrone o wyprowadzenie, a on zachował sie jak ....
brak mi słów,

jaaaa:
gdzie mozna nabyc bilety ?

poinformowany:
Bez kitu, banda żałosnych sfrustrowanych dzieci, szczerze mówiąc to dawno w jednym temacie tylu farmazonów nie przeczytałem, gratuluję takiej właśnie "reprezentacji" Polski tutaj nam w Danii potrzeba jak najwięcej takich zawistnych konspiratorów, jeszcze jedno apropo Zielonej Góry, jeżeli ktoś nie ma całej wiedzy na temat całego przebiegu wydarzeń na tamtym koncercie i opiera się na fragmentach w tv czy z youtube niech lepiej zamknie jape, bo wypowaiadacie się  na temat, na który macie zerowe pojęcie

Bilety będą dostępne w 8 duńskich miastach(Kolding, Odense, Kopenhaga, Vejle, Esbjerg, Aarhus, Aalborg i Fredericia) w cenie 100koron w przedsprzedaży i 200koron w dniu koncertu, już bardzo wkrótce ruszy promocja(głośna promocja) tego koncertu

Liwia:
"Bez kitu, banda żałosnych sfrustrowanych dzieci, szczerze mówiąc to dawno w jednym temacie tylu farmazonów nie przeczytałem, gratuluję takiej właśnie "reprezentacji" Polski tutaj nam w Danii potrzeba jak najwięcej takich zawistnych konspiratorów, jeszcze jedno apropo Zielonej Góry, jeżeli ktoś nie ma całej wiedzy na temat całego przebiegu wydarzeń na tamtym koncercie i opiera się na fragmentach w tv czy z youtube niech lepiej zamknie jape, bo wypowaiadacie się  na temat, na który macie zerowe pojęcie"

LOL  :o a co Ty w takim razie sobę "reprezentujesz"???

[Posted on: 08 Październik  2009, 11:19:58]
http://www.youtube.com/watch?v=e6je1ZwePT4&feature=related

"cała Polska dziś się śmieje, drugi diss na Peje, rarara"  ;D ;D ;D ;D ::) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej