Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Peja w Kolding polski koncert w Danii
mc.polok:
No to k....a ja zaczne od k....a tego że ja ku...a rymy kłade od dziecka, k...a pale lolki k...a i sie znam na rapie. Z kumplami jedziemy na bicie. A ty k...a sie normalnie od Pl rapu o.......l bo sie k...a ch..a znasz.
To byłem ja mc.polok jo!
jo!
Pozdrawiam hejterów! ;D
prosba o kontakt:
Witam z tej strony Łukasz Molski organizator koncertów ekipy PEPE SKUAD z Wrocławia, która dostałą zaproszenie na ten koncert. Proszę o kontakt z kimś odpowiedzialnym za organizacje tego eventu.
Pozdrawiam
Łukasz Molski
lukasz@molski.com.pl
farmazon:
zadnego koncertu nie bedzie hehehe to farmazony sa i tyle. a kazdy dal sie nabrac ehehehehe lepszy dunski joke
tymczasowaZ:
--- Cytat: mc.polok w 27 Paź 2009, 20:39:11 ---No to k....a ja zaczne od k....a tego że ja ku...a rymy kłade od dziecka, k...a pale lolki k...a i sie znam na rapie. Z kumplami jedziemy na bicie. A ty k...a sie normalnie od Pl rapu o.......l bo sie k...a ch..a znasz.
To byłem ja mc.polok jo!
jo!
Pozdrawiam hejterów! ;D
--- Koniec cytatu ---
A w ktorym miejscu tu sie śmiać ???
zaZu:
--- Cytat: goskap w 27 Paź 2009, 16:27:27 ---nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna, mniejsa o to, czlowieku nie sluchasz takiej muzyki to ci za nnia nie teskno, kazdy kto slucha rapu bedzie na tej imprezie i nie dlatego ze uwielbiaja Rycha ale dlatego ze bedzie tam dobry hophopowy melanz!! a wiec dupeczki i dupesie widzimy sie niebawem! niech Dania zobaczy w koncu jak sie bawi Polska:)
ps. poniewaz jestem powazna osoba nie zycze sobie wyzwisk pod moim adresem:) ps2 dziwnym trafem najwiecej do powiedzeia maja ci co nie sluchaja rapu:/
--- Koniec cytatu ---
słucham słucham...od dziecka, ale rapu a nie chłamu :))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej