Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Peja w Kolding polski koncert w Danii

<< < (9/12) > >>

zyksyk:
""cytat...."nie dlatego ze uwielbiaja Rycha ale dlatego ze bedzie tam dobry hophopowy melanz!! a wiec dupeczki i dupesie widzimy sie niebawem! niech Dania zobaczy w koncu jak sie bawi Polska:)"""

... wlasnie  sie tego obawiam ,ze wszyscy zobacza jak sie Polska bawi  na takich imprezach :D

gość 2:
Mam pytanie czy ktos wie konkrtenie gdzie i o której będzie Peja, oraz gdzie dokładnie mozna zakupic bilety???

roga:

--- Cytat: goskap w 27 Paź 2009, 16:27:27 ---nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna, mniejsa o to, czlowieku nie sluchasz takiej muzyki to ci za nnia nie teskno, kazdy kto slucha rapu bedzie na tej imprezie i nie dlatego ze uwielbiaja Rycha ale dlatego ze bedzie tam dobry hophopowy melanz!! a wiec dupeczki i dupesie widzimy sie niebawem! niech Dania zobaczy w koncu jak sie bawi Polska:)
ps. poniewaz jestem powazna osoba nie zycze sobie wyzwisk pod moim adresem:) ps2 dziwnym trafem najwiecej do powiedzeia maja ci co nie sluchaja rapu:/

--- Koniec cytatu ---
Slucham rap regularnie, dunski, szwecki, angielski, amerykanski i oczywiscie polski. Polski rap, a w szczagolnosci jego wykonawcy (nie kompozycje) jest daleko, daleko w tyle za niemalze wszystkimi innymi. Nawet dunscy amatorzy z konkurencji Talent 2009
przescigaja polskich zawodowcow.

Juta:
Ale sie naraziles, roga ;) Przez tydzien bede musiala przez Ciebie wycinac obrazliwe posty z tego watku. Zanim do tego dojdzie, wrzucam apel:  Panie i Panowie, prosze o konstruktywna krytyke, bez wyzwisk i obrazania sie nawzajem. To tak na wszelki wypadek.

Baumi:

--- Cytat: Juta w 27 Paź 2009, 19:32:43 ---Przez tydzien bede musiala przez Ciebie wycinac obrazliwe posty z tego watku.

--- Koniec cytatu ---

No co Ty, Juta... wątpisz w polską kulturę i wstrzemięźliwość do awantur? :D :D :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej