Ogólne > Rodzina ...
żłobek
jula:
Mam prośbę - czy znacie stronę internetową z adresami żłobków na terenie Kopenhagi. Chciałabym zapisać swojego maluszka do żłobka, ale najpierw chciałabym zrobić rozeznanie ile i jakie żłobki są w mojej okolicy.
***Aneczka***:
moze ta:
http://www.bedoemmelse.dk/koebenhavn/vuggestuer.html
a jak nie to ja dostalam taka karte od poloznej ze zlobkami, moge zrobic skan i przeslac Ci na maila ;D
jula:
Aneczka - dziękuję ;D, o taką stronę mi chodziło.
Mam do Ciebie pytanie. Czy Ty zapisywałaś swojego dziecko do żłobka? Jeżeli tak to możesz mi podać swój adres e-mail albo skypa? Podpytałabym Cię troszkę o szczegóły.
***Aneczka***:
Tak zapisalam, jest na liscie oczekujacych...polozna mi dala taka gazete "Børneplanen" i tam byl formularz, ktory wypelnilam i wyslalam na adres komuny, ktory widnial na gorze, po tyg przyszla mi odpowiedz, ze moje dziecko jest na ventelisten, ja dopabuse dam do zlobka w 2011 ( tam w tym formularzu masz rubryke w ktora wpisujesz od kiedy chcesz dziecko dac do zlobka) wiec mi przyszly 3 adresy zlobkow, dwa z data od 1.04.2011 i jeden na 2012 ten odpada oczywiscie...jak chcesz wiecej wiedziec to moj mail a.spiakowska@wp.pl Jak nie masz tego formularza to podam Ci adres tej komuny i najlepiej idz osobiscie i sie zapytaj
Frederiksborggade 15, 3. sal
Postboks 2220
1018 København K
tel: 70 25 06 60
lub napisz:
Email: Pladsanvisning@buf.kk.dk
anha:
--- Cytuj (zaznaczone) ---ja dopabuse dam do zlobka w 2011 ( tam w tym formularzu masz rubryke w ktora wpisujesz od kiedy chcesz dziecko dac do zlobka) wiec mi przyszly 3 adresy zlobkow, dwa z data od 1.04.2011 i jeden na 2012
--- Koniec cytatu ---
Moje dziecko ma 4 miesiące i czy to znaczy,że już teraz powinnam je zapisać do żłobka bo planuje ją tam umieścić za rok,może 1,5.Czas oczekiwania jest taki dlugi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej