Ogólne > Rodzina ...

Pieniadze na dzieci

<< < (24/59) > >>

anha:
Nowe stawki:

Fra 0-2 år er ydelsen 4.107 kr. pr. barn pr. kvartal.
Fra 3-6 år er ydelsen 3.251 kr. pr. barn pr. kvartal.
Fra 7-17 år er ydelsen 2.558 kr. pr. barn pr. kvartal.

Taksterne er gældende fra 1. januar 2009.

pudzian:
no a jak niezaloze nem to co niedostane mi księgowa powiedziala zebym nic nie otwieral to juz sam niewiem moze na podcie odbiore a jeszcze jadno ile sie czeka od polski ile polska czyma te papiery a jak odesle to dlugo dania to czyma zanim kase dadzom za odpowiedz wielkie dziemki

Klingon:

--- Cytat: pudzian w 23 Gru 2008, 12:30:23 ---no a jak niezaloze nem to co niedostane mi księgowa powiedziala zebym nic nie otwieral
--- Koniec cytatu ---
NemKonto (LatweKonto) nie otwiera sie tylko rejestruje sie juz posiadane konto jako NemKonto (gdy wladze beda chcialy wplacic pieniadze to automatycznie otrzymaja numer tego konta). Mozesz tez zarejestrowac konto w Polsce jako NemKonto ale wtedy kazdy przelew bedzie kosztowal.
Kiedys gmina wysylala czek ale teraz wplacaja tylko na konto. Kiedys taki czek do mnie zginal w drodze, ale otrzymalem nowy i wizyte w domu policjanta. ;D Osoba ktora zrealizowala czek musiala sfalszowac upowaznienie i wylegitymowac sie.

bater:
to dobra wiadomość że podnoszą tylko co należy zrobić jak się ma już to NEM konto skąd pobrać wniosek czy jest szansa  z internetu do komuny nie zdaze mam takie godziny pracy ze ledwo lecę po dziecko pozdrawiam

lilia:
A żeby było zabawniej- mnie nadal odsyłają z formularzami do Polski  :o  Mimo,że jesteśmy wszyscy ZAMELDOWANI w Danii,a ja do Polski wcale nie muszę jezdzić...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej