Ogólne > Informacje

Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY

<< < (7/8) > >>

mary-la:
Witam serdecznie. Nie wiem co zrobiłam źle, ale przy moim poście nie pokazują się żadne informacje o mnie, ani żadne ikonki, ani przyciski. Nie mogę tego postu edytować, ani go usunąć. Zapomniałam pisząc go wpisać adres mailowy i teraz nie mogę z tym nic zrobić. Zauważyłam, że w całej kategorii Ogłoszenia jest tak samo we wszystkich działach i wątkach. Czy ta kategoria tak działa? Mogę zrozumieć, że nie ma informacji o mnie, ale dlaczego nie mogę własnego ogłoszenia edytować ani usunąć? :( Ostatecznie mogę napisać nowy post, ale poco mam śmiecić? Proszę o pomoc...
Pozdrawiam, Maryla

willy:
A nie napisałaś tego postu jako gość ?? bo widzę że to powyżej to twój pierwszy post ...

neletop:
Willy! Przeciez pisanie jako gosc mialo byc nie mozliwe.
Czy ogloszenia sa z tego wylaczone?

willy:
Ogłoszenia nadal mogą zamieszczać goście. Jednak w ogłoszeniach wyłączona jest jakakolwiek możliwość edycji.

Juta:
Kolezanka pewnie dala ogloszenie i podala zadnych namiarow na siebie.

[Posted on: 02 Mar 2010, 21:19:00]
O juz nawet widze to ogloszenie. Napisz je, prosze, jeszcze raz, podaj jak sie z Toba skontaktowac :) Przeczytaj warunki umieszczania ogloszen, nie akceptuj wszystkiego automatycznie bez czytania, bo potem tak to wlasnie wyglada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej