Ogólne > Informacje
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY
mary-la:
Kochani! Dziękuję, że az tyle rad. Oba posty napisałam po zarejestrowaniu się. Może zrobiłam to za szybko??? bo zaraz po aktywowaniu konta i może moje dane nie doszły jeszcze do bazy? Ale zalogowało mnie i mogłam ustawić profil i inne rzeczy. Czy coś miałam jeszcze zrobić, żeby nie być gościem??? Co takiego mogłam zaakceptować, żeby mi ikonki i przyciski wyłączyło? Czytałam wszystko. Podałam maila w profilu i nie ukryłam go, a w tekście po prostu zapomniałam. Kiedy chciałam to poprawić, nie miałam i nie mam nadal możliwości. Trudno mi uwierzyć, że takie przeoczenie robi ze mnie z powrotem gościa. Oczywiście, że mogę napisać nowy post, ale czy nie można coś zmienić, żebym miała możliwość edycji?
Pozdrawiam, Maryla
[Posted on: 02 Mar 2010, 21:52:12]
Dzięki moderatorze, że już mi wyrzuciłeś nieudaną wiadomość.
willy:
Napiszę jeszcze raz. W dziale ogłoszeń niema możliwości wprowadzania jakichkolwiek poprawek. A wszystkie niekompletne ogłoszenia są kasowane natychmiast po zauważeniu.
mary-la:
:) Przepraszam bardzo, a gdzie to było napisane pierwszy raz?
mojamaja:
podejrzewam ze w warunkach umieszczania ogłoszen
mary-la:
W warunkach umieszczania ogłoszeń jest napisane kilka punktów, między innymi i to, że niekompletne ogłoszenia będą usuwane. Zgadza się. Ale nie jest to równoznaczne dla mnie z tym, że nie ma możliwości edycji, a o tym ja nie znalazłam żadnej uwagi. Jeżeli gdzieś jest, to proszę mi ją wskazać. Pozdrawiam, Maryla
Nawigacja
Idź do wersji pełnej