Ogólne > Informacje
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY
faja:
Myslicie, ze to cos zmieni?
kazdy moze sie zarejestrowac, no coz, zrobie to i ja, bo czasem cos tam pisze..........
a:
--- Cytat: Esterantee w 17 Lis 2009, 19:59:21 ---Przeciez IP jest znane i niewazne, czy konto zarejestrowane, czy nie.
--- Koniec cytatu ---
A slyszales o IP dynamicznym?
amalia:
A czy ja bym sie mogla dowiedziec jakie koneksje macie z Polonia.dk? Raz jak sie tu wypowiedzialam negatywnie o nich to mnie zbanowali tam - czyli mieli dostęp albo do maila był ukryty albo do IP co kazdy admin ma. Poza tym musicie wlasnie zadbac o bezpieczenstwo uzytkowników - ja np. dostawałam bardzo duzo maili i sie dziwilam skąd ludzie mają mój mail skoro kliknelam w ukryj.
A poza tym pomysl rejstracji jest ok - moze zaczną uwazac na to co piszą bo czasami to oczy bolą od czytania chamskich wpisów
zaZuz:
a co to to da???
kazdy sie zarejestruje jednego dnia jako św Mikołaj innego jako franek16 ,,, smiechy na sali, i tak nikt nie wie kto kim jest
a:
Bedzie musial zmieniac nie tylko nick na tym forum, ale i adres poczty elektronicznej na ktora zechce sie ponownie zarejestrowac, to troche wiecej fatygi jednak.
[Posted on: 17 Listopad 2009, 20:55:32]
Poza tym, kazdy bedzie mogl sprawdzic, kiedy dany nick zostal zarejestrowany. Jesli kontrowersyjne tresci bedzie wyglaszal nick swiezy jak nowalijka, z gory bedzie mozna potraktowac go jako niewiarygodnego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej