Ogólne > Rodzina ...

Dagplaje

<< < (3/7) > >>

EUZEBINA:
ja jeszcze nie płaciłam ,ale dostałam "cennik" za dagpleje 2340 kr za max godzin i 1560 kr za 32 godz. tygodniowo
[stawki są za m-c oczywiście} a żłobek 2980kr :)

mojamaja:
dziekuje :)

Ja79:
Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na lepsza adaptację dziecka do dagplaje??? Mój synek chodzi dopabuse tydzień i pierwsze dwa dni były rewelacyjne, teraz jednak przeżywam rano koszmar kiedy zawożę Go do niani, płacze, wrzeszczy i te smutne oczka...serce mi pęka i nie wiem co mam zrobić, bo w domu mimo że dotychczas był spokojny i grzeczny jest agresywny i nienaturalnie pobudzony, nie wiem co o tym sądzic, czy to bariera językowa tak na Niego działa czy cos dzieje się nie tak w samym dagplaje... :( proszę, powiedzcie mi jak Wam udało się przezwyciężyć te pierwsze złe dni, ile trwały i czy wogóle pojawiły sie tez takie objawy u Waszych pociech. Będę wdzięczna za każdą poradę

EVA77:
Moze mamy niech podziela sie swoimi historiami jak zachowywaly sie ich dzieci w dagpleje na poczatku. Moja corka u niani podobno jest aniolem, ale w domu potem caly dzien nam marudzi i jest placzliwa.Tez nie wiem z czego to wynika.Jak wrocimy do domu to nic nie moge zrobic bo mam ciagle marudzace dziecko przy nodze.

@ae@:
Moze malutka jest po prostu bardzo zmeczona - godziny u niani to bardzo aktywne godziny - duzo czasu na swiezym powietrzu, spanie najczesciej tez na dworze, dluuugie spacery i kazgy kto umie juz chodzic idzie sam :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej