poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Najgłupsze pytania, jaki usłyszeliście od Duńczyków...dla rozrywki ;)  (Przeczytany 42238 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ratatata

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 39
  • -Otrzymane: 21
  • Reputacja: +0/-0
Po Twoim poście widać ze zbyt często toczysz walkę sama ze soba(z nim).

;D ;D ;D

Offline mala30

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 4
  • -Otrzymane: 0
Trzeba było jeszcze zapytać pana profesora: Czy żal rymuje się z żałosne..  :)
Jest takie powiedzenie..
Jeśli nie umiesz mówić mądrze  to mów głośno wtedy na pewno wszyscy Cię dostrzegą..
Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle..

PRZYJACIEL

• Gość
Trzeba było jeszcze zapytać pana profesora: Czy żal rymuje się z żałosne..  :)
Jest takie powiedzenie..
Jeśli nie umiesz mówić mądrze  to mów głośno wtedy na pewno wszyscy Cię dostrzegą..
Mała ale toczycie walke i kazdy swoje 5 groszy chce wsadzic .jest racja z tymi drzwiami i nalezy przyznac racje a nie atakowac . :-*ja nie uzywam takiego powiedzenia ,wiec jak masz watpliwosc napisz i upewnij sie .ja juz zgupiałem wtedy w tej dyskusji i dlatego chciałem sie upewnic .i to nie jest nic złego

jens

• Gość
najgorzej jak nie potrafi sie powiedziec ,,tak miałes racje,, no coz  CWANIACTWO?

jens

• Gość
Po Twoim poście widać ze zbyt często toczysz walkę sama ze soba(z nim).
kazdy walczy w zyciu na swoj sposob byle madry.ty toczysz walke nawet z hymnem na euro ,,zaspiewaj sobie ,,koko koko euro..........i bedzie ci lzej

Offline Ratatata

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 39
  • -Otrzymane: 21
A co Ty,drogi Jensie widzisz we własnym poście ??
Przytoczę,żebyś nie musiał/a długo szukać  8)

tez pisałam ładna pogoda .nie mowie ze jestem idealna ,wiele tematow w ktorych jormir brala udział mi pomogło ,ale dzisiaj ma chyba zły dzien .oj JOMIR I TAK CIE LUBIE .Opalilem sie dzis bo ładnie słoneczko przypiekało a ja miałem wolny dzien .a te piety ,to faktycznie jakby nie patrzec to nie raz jest odraza ,ale nic na to nie poradzisz.u polek tego nie widac ,sa naprawde zadbane ,schludnie ubrane itp. ;D

Więc jak to w końcu z toba jest ???  ;D

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
najgorzej jak nie potrafi sie powiedziec ,,tak miałes racje,, no coz  CWANIACTWO?
Tak Jens... przejrzyj watek z drzwiami i sprawdz, kiedy napisalam, ze "drzwi to czworo" , profesor mi do tego nie byl potrzebny, choc Ty wtedy polemizowales? polemizowalas? ze mna  ;D
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

poloniainfo.dk

Offline aarhusN

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 21
  • -Otrzymane: 32
  • Reputacja: +3/-2
a moze nalezaloby wrocic do tematu:

Cytuj (zaznaczone)
Odp: Najgłupsze pytania, jaki usłyszeliście od Duńczyków...dla rozrywki ;)

???

ale najbardziej podobalo mi sie to o ladnie ubranych polkach(w stosunku do dunek mysle...) ;D ;D ;D

trzeba by jeszcze dodac przystojnych zadbanych polakow(w stosunku do dunczykow) z reklamowkami krazacymi po ulicach :-[ :-[

ciekawe ,ze na pierwszy rzut oka idzie nas rozpoznac ;)

jens

• Gość
Ratatata nie kopiuj tylko cytuj ,zrobiłem literowke jak i jomir  zwykła literowka ,to tak jest jak 10 rzeczy robi sie naraz,a jak chcesz to sprawdz

jens

• Gość

???

ale najbardziej podobalo mi sie to o ladnie ubranych polkach(w stosunku do dunek mysle...) ;D ;D ;D

trzeba by jeszcze dodac przystojnych zadbanych polakow(w stosunku do dunczykow) z reklamowkami krazacymi po ulicach :-[ :-[

nie mowie o facetach kobiety polskie sa tak postrzegane za dokladne czyste itp.w mezczyznach tez sa wyjatki ,jak i wszedzie

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania

???

Ano idzie ... :)
wyrozniaja sie.... pozytywnie? niepozytywnie?
De gustibus...

jens

• Gość
Tak Jens... przejrzyj watek z drzwiami i sprawdz, kiedy napisalam, ze "drzwi to czworo" , profesor mi do tego nie byl potrzebny, choc Ty wtedy polemizowales? polemizowalas? ze mna  ;D
Jomir nie chodziło o dyskusje z toba ale najbardziej zainteresowany osobnik wypisywał na privat ze nie mam racji .zgłupiałem do reszty ,bo robie błedy jak i kazdy .tym bardziej ze tu nie pisze sie duzo w j.polskim od drzwi poszło na rekawiczki sanki ponczochy spodnie i juz sie pogubiłem na całego.a delikwent miał szczelnosc napisac na privat ze 4 pary drzwi to 4 sztuki .i poczułem sie jak ......

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
Spoko Jens! Graba :)
Chociaz forum troche rozkreciles, w sumie medal Ci sie nalezy za ozywienie nieboszczyka  ;D
Dobrego wieczoru.

jens

• Gość
Spoko Jens! Graba :)
Chociaz forum troche rozkreciles, w sumie medal Ci sie nalezy za ozywienie nieboszczyka  ;D
Dobrego wieczoru.
kiedy moge sie po niego zgłosic ,

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."

???

To o przystojnych zadbanych polakach, to chyba była ironia? Bo jeśli nie, to dostałam czkawki ze śmiechu  ;D  ;D  ;D

W porównaniu do duńczyków (w przedziale wiekowym 30-50 lat) to Polacy są daaaaleko z tyłu. Sa zaniedbani, z reguły z ochydnymi, rodem z lat osiemdziesiątych wąsiskami, i zazwyczaj brakami w uzębieniu tu i ówdzie. Nie wspominając o mięśniu piwnym  :D Właśnie Duńczycy w moich oczach i także wielu innych Polek (temat nie raz poruszany  :)) potrafią o siebie zadbać. Polacy niestety są przystojni i zadbani do 30-stki, a potem dziadzieją w błyskawicznym tempie  :( Ciepłe kapcie, tv i piwo zero aktywności fizycznej... Brrrrr.... I mówię to jako osoba mieszkająca tu od wielu lat, i także bywająca często w Polsce.

A Polki niestety często można poznać z daleka po specyficznym wyzywającym, jak na duńskie standardy, ubiorze i makijażu niepasującym na codzień, lub w ogóle nie pasującym  8)

"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

poloniainfo.dk

Formularz na a prawo pobytu dla dziecka

Zaczęty przez kahmaDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 23114
Ostatnia wiadomość 14 Lut 2008, 22:47:55
wysłana przez kahma
FORUM DLA NASTOLATKOW

Zaczęty przez JomirDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 27014
Ostatnia wiadomość 07 Wrz 2009, 18:21:36