Ogólne > Kącik Kulinarny
wino - miłosnicy dobrego winka
roga:
--- Cytat: varszafiak w 06 Kwi 2011, 15:11:27 ---dobre wiesci ...alkohol zapobiega cukrzycy :)
http://www.bt.dk/sygdomme/alkohol-forebygger-diabetes
--- Koniec cytatu ---
Najnowsze zalecenia ilosci spozywania napojow alk.: 7 genstande tygodniowo dla kobiet i 14 dla mezczyzn (genstand, np. 1 piwo lub kieliszek wina)
faja:
Roga, jestes brzydki >:(, nie mowimy o piciu wina w wielkich ilosciach,
ostatnio pilam Ripasso lub Canaja 2008 , na tilbud w kvickly 2 butelki za 100 kr, czerwone, wytrawne, doskonale do czewronych mies. wciaz nie spotkalam tego banrock w netto >:(
vordingborg:
Nie zapominajcie o krajowym które kiedyś było bardzo popularne i z całą pewnością z łezką w oku wspomnicie te stare dobre marki //www.youtube.com/watch?v=0GTwGvvyjwM
seba08:
Faktycznie łezka sie kreci ;D jak sobie przypomne nascie lat temu byłem w woju i pewnego pieknego dnia rodzice przyslali mi biednemu synkowi przekaz :) Akurat sie tak niefortunnie ułozylo ze jednostka w tym samym momencie wysyłała 10ciu kurabusew do miasta w ramach cwiczen mieli do godziny 18tej zebrac podpisy od rezerwistow .Niestety wszyscy wrocili nie w pore i bez podpisow ale za to bardzo zadowoleni ;D ;D ;D Rano dzien pozniej oczywiscie Seba dostał na apelu rozne nagrody :D
vordingborg:
Nie żebym był jakimś smakoszem ale też się zdarzyło i jedno co pamiętam to po krajowym mniej mnie krzywiło gębę ;D ( miałem kumpla z fali którego nazwaliśmy JABOLOWY DZIADEK prawdziwy koneser był )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej