poloniainfo.dk

*
Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Denti Klinik  (Przeczytany 8787 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rowrom

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Denti Klinik
« dnia: 28 Lut 2010, 17:11:30 »
Czy ktoś słyszał o takiej klinice w Kopenhadze? Znajoma z Polski pytała się mnie czy wiem coś o tej klinice. Nigdy o niej nie słyszałem, nawet nie wiem czy dobrze nazwę napisałem. Jak ktoś coś słyszał o tej klinice, proszę napisać.

Offline roga

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 347
  • Reputacja: +113/-24
Odp: Denti Klinik
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lut 2010, 18:44:08 »
A ddlaczego nie sprobowalas na Google ?  Dentin Clinik w Kopenhadze.

Offline rowrom

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Lut 2010, 18:48:55 »
W google to i może oni sobie sprawdzali. Chodzi im o opinie innych ludzi, kórzy być może korzystali z usług tej kliniki.Pytali się mnie, ale ja nawet o takiej klinice nie słyszałem, więc pytam innych.

Offline roga

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lut 2010, 19:15:00 »
Nie znamtej kliniki. Ale uwazny czytelnik (wlasnie na Google) znajdzie informacje, ze Dentin Clinic jest klinika nalezacado Paragona Group, a Paragona Group zajmuje sie roznoraka dzialalnoscia. Ma rowniez 2 gabinety dentystyczne w Polsce, 1 w Szwecji, 1 na Wegrzech i 1 w Paryzu. Klinka w kopenhadze zostala otwarta latem 2008.  Przed rokiem widzialem w dunskiej tv klinike
dentystyczna w Sztokholmie, ktora wylacznie zatrudniala polakow i kilku rosjan. Wlascicielem byl szwedzki dentysta. Nie wiem czy to ta sama klinika. Paragona Group zajmujesie rowniez werbowaniem lekarzy i pielegniarek miedzy innymi do dunskich szpitali.
Czy klinika jest dobra, nie wiem. Ale chyba jest relatywnie tania, tak pisza sami o sobie.

Offline samiha

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Cze 2010, 20:49:45 »
Czy ktoś słyszał o takiej klinice w Kopenhadze?

Nie tylko slyszalam ale tez i bylam. Wizyta spowodowana naglym naciskiem ósemki na nerwy. Wiedzialam ze pracuja tam polskie dentystki ale nie zalezalo mi specjalnie zeby sie z ktoras umowic, po prostu chcialam sie pozbyc szkodnika  ::)

Wizyta na nastepny dzien, wszystko ladnie i czystko, chociaz zaznaczam ze w innych klinikach dunskich nie bylam dlatego nie mam porownania.
Co do samej Pani dentystki to brak zastrzezen powiedzialam "rwac'' to wyrwala. Nie wiem czy zapisalam bym sie tam na dluzsze leczenie po Panie zmieniaja sie rotacyjnie, wyjezdzaja do Polski etc i ciezko znalezc terminy. Do tego ssprawiaja wrazenie lekko roztrzesionych i nie wiedzacych co sie gdzie znajduje ( wiadomo, nie swoj gabinet)
Cena : za zdjecie rentgenowskie, znieczulenie i wyrwanie 2200 ( nie wiem czy to az taka konkurencyjna cena ??? )
Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam

Offline @ae@

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 242
  • Reputacja: +16/-12
...na nasze oddalenie, na naszą nieobecność i rozmów obojętność listek, iskierkę, cień jak kotwicę wbij w nasze serca.... Leszek Aleksander Moczulski

Offline roga

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Cze 2010, 12:53:45 »
Tez tak sadze, ale wszystko jest relatywne. Wiosna mielismy znajomych z PL. Nagly bol zeba (wczesniej kilkakrotnie leczonego) i do dentysty w Kopenhadze. Skonczylo sie wyrwaniem, niezbyt skomplikowany zabieg. Koszt laczny ze zdjeciem i znieczuleniem 1.375 kr.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #6 dnia: 19 Cze 2010, 12:53:45 »