Ogólne > Edukacja

nauka duńskiego

<< < (2/3) > >>

marta_malgorzata:

--- Cytat: mawi w 09 Mar 2010, 19:02:24 ---http://www.csok.dk/dansk/studie-og-erhverv/nauka-dunskiego-po-polsku/
są też kursy w Aalborg ,
należy się skontaktować z p.Aldona 
Koordynator kursów
Aldona Christensen
Tel.: +45 20 98 87 75

--- Koniec cytatu ---

Nie polecam :)
Lepiej zaczac nauke w sprogcenter. Na pewno szybciej skonczysz wtedy szkole i wiecej sie nauczysz.

mawi:
sprogcenter to tylko na dzienny , wieczorny kurs jest bezsensu ,chyba że  ktoś lubi i ma  siłę zaparcia żeby się uczyć w domu ,Mi nie pasował , więcej się sama  w domu nauczyłam niż na wieczornym kursie

Liwia:

--- Cytat: mawi w 23 Mar 2010, 13:44:05 ---sprogcenter to tylko na dzienny , wieczorny kurs jest bezsensu ,chyba że  ktoś lubi i ma  siłę zaparcia żeby się uczyć w domu ,Mi nie pasował , więcej się sama  w domu nauczyłam niż na wieczornym kursie

--- Koniec cytatu ---
Racja, ale zawsze lepsze to niż nic, i jakiś tam kontakt z językiem się ma.

xxpp:
ja chodziłam na wieczorne kursy w Vejle i Kolding i tu i tam porażka, no ale jak zaczełam sie w domu uczyc , to takie "konsultacje" na tych kursach były bardzo przydatne

marianna777:
witam,
a ja trochę z innej strony chodzi mi o tłumaczenia na duński, niedługo jadę do Danii i muszę przetłumaczyć kilka dokumentów. Czy macie jakieś sprawdzone biuro tłumaczeń któremu można zaufać,że zrobi to  solidnie. Z góry dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej