Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
praca w gazetach w HADERSLEV
ali-baba:
do "piott" , niewiem kim jesteś i nie interesuje mnie to ale wydaje mi się , że jesteś troche ograniczony w rozumowaniu,: wiadomo przecież , że nikt nie mieszka w danii za darmo, nie wiem czy znasz jakieś szczegóły dotyczące tej firmy z własnych doswiadczeń, ale np. mieszkanie firmowe ( dwa pokoje+kuchnia+łazienka ) w którym mieszkają 4 osoby, czynsz nie kosztuje chyba 8000 dkk , i na dodatek mieszkanie jest puste, że ludzie którzy przyjeżdżają z Polski muszą spać na podłodze....., a skutera też nie przywiozą z Polski, tylko muszą kupić od firmy, a te do tanich nie należą. WIĘC LEPIEJ NIE WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT PRACY W TEJ FIRMIE, JEZELI NIE ZNASZ SZCZEGÓŁÓW I NIE BYŁEŚ PRZEZ AMC-ARTE OSZUKANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piott:
Hamuj troche pieta kolezko ja ciebie nie obrazam .....stary piszesz 8 tys za mieszkanie na 4 osoby to po 2000 tys na glowe na poczatek to nie jest wygorowana cena .Problem jest w tym ze ludzie przyjezdzaja bez zadnej gotowki na start .Wiec chyba raczej uwierze Martiensowi ze zarobic mozna przyzwoita kase .A w twoim przypadku pieniadze ida moze na inne szczytne cele :)
abcdef:
Mówisz ze ludzie przyjeżdżają bez żadnej kasy ok masz racje , ale czy ktoś ich uprzedza ile maja ze sobą zabrać , a może oni po prostu nie maja takiej sumy pieniędzy na start ,przecież przyjeżdżają po to żeby zarobić ,w w rzeczywistości to jak nie masz na start to pierwsze miesiące to same długi ..... ???
ali-baba:
nie miałem zamiaru nikogo obrażać, ale widze że reagujesz identycznie jak menager z AMC,- no trudno, twoja sprawa komu wierzysz, niech ci sie żyje jak najlepiej i pracuj sobie gdzie chcesz-powodzenia!!!!!!!
piott:
Nie wierze wlochom :) ogolnie praca jest do d..... i zalezy gdzie sie trafi a ty miales pecha .Kiedys byl watek na temat pracy w gazetach wiec juz nie ma co dalej tego ciagnac...powodzenia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej