Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
praca w gazetach w HADERSLEV
KMartiensen:
Praca i placa jest ok, kabusewcy musza pracowac w dobrym tempie, zeby sie wyrobic w placonych godzinach. Teraz juz na poczatek nie trzeba miec na skuter, bo szef przyjmuje glownie na rowerach. Ciezko sie tam dostac, a te posty to chyba pisza ci, co ich zwolnili bo pili pol litra wodki na glowe zanim wyszli do pracy. Menadzer jest troche dziwny, ale uczciwy, robi przemeblowanie firmy i na cale szczescie zwalnia tych wszystkich narkomanow i pijakow. Na poczatku jest ciezko jak to w kazdej firmie. Ja tu pracuje i dostaje wyplaty co miesiac. tylko 2 razy w ciagu roku byly opoznione o 2 dni, bo byly jakies bledy.
abcdef:
???skoro tak ci tam dobrze to siedź , ale nie gadaj bzdur ze firma jest uczciwa bo nie jest ,firma amc jest znana we wszystkich urzędach z jak najgorszej strony bo wiecznie maja problemy ,skoro tak dobrze sie dzieje w tej firmie to dlaczego tyle ludzi po krótkim okresie pracy zwalnia sie samemu ,wszyscy myśleli ze nikt nigdy sie nie zbuntuje i nie odejdzie bo co bo firma amc to jest naj naj żenada jednym słowem mówiąc .
KMartiensen:
Dobrze nie dobrze, ja mam prace i sie ciesze i mam nadzieje, ze wszyscy odejda i ze nikogo nie przyjma, to ja zarobie wiecej kasy. Pewnie Ciebie tez zwolnili i siedzisz na zasilku za 3000 miesiecznie. Powodzenia w przyszlosci
abcdef:
I właśnie tu sie mylisz w tym co napisałeś........ Ale skoro tak kochasz ta prace to nikt ci jej nie broni pracuj tylko nie pisz glupot na temat tego jak jest super w tej firmie... ???
piott:
Czytajac to co piszecie troche ciezko mi w to wszystko uwierzyc.Jak mozna robic w gazetach za 3500 kr miesiecznie.Orientuje sie dobrze w tym temacie i raczej jest to niemozliwe chyba ze panuje jakis wielki wyzysk.....albo macie do rozniesienia z 50 gazet dziennie:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej