Ogólne > Hydepark
Rejestracja samochodu, który nigdy nie był oferowany na rynku duńskim
roga:
Potensforlænger
daniaa:
--- Cytat: roga w 03 Maj 2010, 08:23:53 ---Potensforlænger
--- Koniec cytatu ---
HA , ha. Ale to dunczycy jezdza takimi bydlakami ;D
A ciekawe to, ze (skoro juz ktos zaczął..) małe kobietki lubią jezdzić dużymi terenówami :P :P
cicholka:
Witam!
Zakupiłam auto wraz z mężem z Danii,posiadam umowę sprzedaży oraz dokument del I i del II ale nie mam w nim pieczatki o wyrejestrowaniu auta w Danii.Czy będziemy mogli zarejestrować to auto w Polsce bez tej pieczątki?Posiadam także tablice duńskie.Proszę o bardzo szybką odpowiedź jak to możliwe.
jankow:
--- Cytat: cicholka w 18 Paź 2014, 01:24:12 ---
Witam!
Zakupiłam auto wraz z mężem z Danii,posiadam umowę sprzedaży oraz dokument del I i del II ale nie mam w nim pieczatki o wyrejestrowaniu auta w Danii.Czy będziemy mogli zarejestrować to auto w Polsce bez tej pieczątki?Posiadam także tablice duńskie.Proszę o bardzo szybką odpowiedź jak to możliwe.
--- Koniec cytatu ---
Weź umowę kupna auta, Registreringsattest (del I i del II), tablice rejestracyjne DK i idź do najbliższego wydziału komunikacji. Tam uzyskasz konkretną informację ja załatwić sprawę. Informację o przerejestrowaniu pojazdu w Polsce każdy wydział komunikacji umieszcza w systemie CEPiK a kraj z którego dokonano przerejestrowania ściąga je z bazy tego systemu i tyle.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej