Ogólne > Rodzina ...
Kontanhjaelp a zatajone małżeństwo!!!
Wineta:
Roga, myślę, że chodziło o zwrot "robi laskę" :)
lukashero:
--- Cytat: @ae@ w 16 Maj 2010, 16:43:52 ---Lukashero: wiesz, ze w jezyku polskim zdanie zaczyna sie z duzej litery? Nie wspomne juz, ze to nieladnie wytykac komus czyjes bledy a nie (chciec) widziec swoich wlasnych.
Pozdrawiam i zycze milego dnia
--- Koniec cytatu ---
jesli juz, to z wielkie litery,nie z duzej. tak wiem o tym.
Zurich:
--- Cytat: Wineta w 16 Maj 2010, 19:51:40 ---Roga, myślę, że chodziło o zwrot "robi laskę" :)
--- Koniec cytatu ---
Wineta ach ten Twoj nick i zwrot "robi laske" jak to erotycznie sie kojarzy! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bez obrazy.
roga:
--- Cytat: Wineta w 16 Maj 2010, 19:51:40 ---Roga, myślę, że chodziło o zwrot "robi laskę" :)
--- Koniec cytatu ---
Masz racje, zupelnie nie zwrocilem uwagi na fakt, ze pisze na dunskiej tastaturze.
[Posted on: 16 Maj 2010, 20:45:27]
--- Cytat: Artar w 16 Maj 2010, 10:31:12 ---Roga, o czym ty piszesz ....hahaha
--- Koniec cytatu ---
Sorry Artar. To nie Ty co zle przeczytales moj post. Przeczytales wlasciwie i doskonala pointa. Takie sa skutki uzywania nie polskiej tastatury.
Artar:
--- Cytat: roga w 16 Maj 2010, 20:47:40 ---Masz racje, zupelnie nie zwrocilem uwagi na fakt, ze pisze na dunskiej tastaturze.
[Posted on: 16 Maj 2010, 20:45:27]
Sorry Artar. To nie Ty co zle przeczytales moj post. Przeczytales wlasciwie i doskonala pointa. Takie sa skutki uzywania nie polskiej tastatury.
--- Koniec cytatu ---
No bo tak już dziwnie się robiło....
A tak to wszyscy na wesoło.... haha
Nawigacja
Idź do wersji pełnej