Regionalne > Århus, Aalborg ...

wybory 2010

<< < (7/8) > >>

jeni:
 KOBIETY  :)    kto  rządzi dziećmi, ten rządzi światem. Głosowanie >> jacy wyborcy ,tacy wybrańcy, jacy wybrańcy takie priorytety<< a demokrata to taki co mu z przodu i z tyłu lata nie jestem zwolennikiem demokracji i też uważam ,że należy odebrać ludziom prawo głosu , jeśli nie mają posesji bo tylko ci którzy mają ziemię są tak naprawdę związani z krajem, a inni wyjadą sobie do Angli, Dani,Ameryki , polecam kuknąć  na> wolny sondąż wyborczy<

behemot:
//www.youtube.com/watch?v=v8rUJW0I9RQPrawdziwe oblicze?   ;D :P

jeni:
Już za parę  dni,za dni parę  idz  głosować to bardzo WAŻNE!!!! dotyczy każdego POLAKA  być  może, że następnego
      PREZYDENTA  wybierze parlament

Juta:
Oczywiscie, to glosowanie - jak kazde inne - jest wazne i trzeba brac w nim udzial. Ale jesli nastepnego prezydenta wybierze parlament, to co w tym zlego, to my wybieramy czlonkow parlamentu.
Ja napisze inaczej:
Wez udzial w glosowaniu, bo nie wiadomo ile takich mozliwosci w zyciu otrzymasz! Wsrod kandydatow sa tacy, ktorzy chetnie pozbawili by cie praw wyborczych i albo w ogole zlikwidowali wybory, albo sprowadzili by je do farsy. A wiec korzystaj z okazji, nie wiadomo czy i kiedy znow ja dostaniesz :)

robertcph:
zeby glosowac to trzeba miec na kogo a w Polsce obecnie to samo jest, jest Komorowski i co z tego juz zaczyna sie bijatyka, oszczerstwa itd.

Smolinskiego ponownie powroci na swoje stanowisko mimo ze skandalicznie zachawal sie

wiec zeby oddac swoj glos trzeba miec na kogos a oddanie na pajaca nastepnego jest oszukaniem siebie samego, zycie pokaze co z tego wyniknie

w Polsce jest tyle ludzi wyksztalconych jednak przenikli propaganda i zaakceptowali ten syf jaki dzieje sie i dlatego nie moga zebrac sie i stworzyc normalnej partii ktora by reprezentowala spoleczenstwo z zachowaniem i kultury osobistej i prawomownosci

:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej