Regionalne > Århus, Aalborg ...

wybory 2010

<< < (6/8) > >>

Juta:
Wiadomo, wszystkiemu winni sa zydzi, masoni i cyklisci  ::) Tylko my tacy czysci i swieci.

Domyslam sie, ze totalitaryzm w wersji pissowo-radiomaryjnej bardziej by ci odpowiadal, zreszta probke juz mielismy. Wszystko kwestia gustu, pogladow i wiary, wiadomo :)

jeni:
PISem się nie zachwycam , Rydzyka i reszte kleru mam gdzieś .   Ja jestem za Korwinem  miałem okazje  poznać go osobiście. Cejrowskiego także  i cóż poglądy mamy takie same niestety ;D czy spotkałaś kiedyś żyda lub masona

daniaa:
RAcja, Korwin dużo by zmienił. Widać to po ostatniej debacie na UW, gdzie wiekszosc kandydatow klepala swoje regulki, a stajac sie prezydentem klepala by dalej taka sama polityke jaka obecnie istnieje. Kaczora oczywiscie nie bylo, bo bal sie konfontacji.

ps. Ktos wczesniej napisal, ze "wybiera mniejsze zlo, to glosuje na...."   
Przypominam, ze na taki wybor jest przeznaczona druga tura. Na pierwszej turze glosujesz na SWOJEGO kandydata..... mimo ze wg "dziwnych Sondazy" ma "on" nawet 1 proc.  W dogrywce jestes juz skazany na to zło....mniejsze.

Juta:
Zyda, oczywiscie, nawet nie jednego. Co do masona, nie wiem, nikt mi sie jako mason nie przedstawil, niestety.
A w kraju rzadzonym przez Korwina nie chcialabym zyc. Dyktatura, likwidacja osob slabszych i niepelnosprawnych, powszechna militaryzacja kraju - to mi nie odpowiada. No i jako kobieta, nie akceptuje jego sredniowiecznych pogladow na role kobiet w spoleczenstwie.

daniaa:

--- Cytat: Juta w 13 Cze 2010, 12:32:52 ---Dyktatura, likwidacja osob slabszych i niepelnosprawnych, powszechna militaryzacja kraju - to mi nie odpowiada. 

--- Koniec cytatu ---

Haslo zaczerpniete jak od \Lepperera/ :D
A tak powaznie powtarzasz mediowy chlam. Tak jego pokazuje telewizja, tak tak, jako swira. Przede wszystkim dlatego, ze jako prezydent staral by sie sprywatyzowac TV, a oni sie tego boja.

ps. "powszechna militaryzacja" ?   Jako pierwszy kilka lat temu mowil, aby wojsko bylo zawodowe. Czyli profesjonalne oddzialy, a nie wysylanie dziaciakow po szkole na zabawe w wojne. Zietek ponadto ostatnio powiedzial: koniec kupowania zabawek generalom  ;D

ps.2. Juta, to nie jest tak, ze bronie akurat Korwina. Ja bronie tych, ktorych ukazuja jako ogon "sondazy". A oni naprawde maja (nie wszyscy rzecz jasna) ambicje i odwazne, lepsze projekty.  To ze sa w tym "ogonie" nie oznacza, ze jeden z nich nie moglby powalczyc o prezydenture. Ale cos takiego jak "sondaze" psuja wybory. Bo ludzie faktycznie wierza, ze na kandydata z 4 proc. poparciem... nie oplaca sie glosowac, a wiec glosuje na tego co ma 30 proc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej