Ogólne > Informacje
Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu
1941:
Willi
Chcialbym aby bardziej restrykcyjnie traktowac forumowiczow, wprost ublizajacych obelzywymi slowami innym. Zaczelo sie to niestety coraz czesciej powtarzac i cos z tym trzeba by zrobic. Przy tym szybsza reakcja na tego typu zachowania oraz dlugosc ukarania moze poskutkuje.
Przyklad
no jasn.. powiedz to justynce... że jest głupia,bo sformułowała ogłoszenia nie po twojej myśli..
a ja napiszę, że jesteś głupią pizdą, bo nie zachowujesz się tak jak ja tego sobie życzę... wyjdzie na to samo ...
Po za tym mysle, ze przy wizytowce delikwenta powinna sie znalezc umowiona forma znakowa, ze byl ukarany i czym.
Bardziej precyzyjnie
to może justynkę zaprosicie do dyskusji ? ktokolwiek to z was zrobił ? jeśli nie to wszelka moja krytyka waszego zachowania jest jak najbardziej słuszna
Justynka została wyśmiana za głupotę, bo jesli faktycznie chodzi jej o poznanie nowych ludzi, to pisząc o "profesjonaliźmie" zrobiła sama z siebie idiotkę, by nie powiedzieć gorzej.
no jasn.. powiedz to justynce... że jest głupia,bo sformułowała ogłoszenia nie po twojej myśli..
a ja napiszę, że jesteś głupią pizdą, bo nie zachowujesz się tak jak ja tego sobie życzę... wyjdzie na to samo ...
vordingborg:
A co byśta powiedzieli na nowy dział np. SOLO.... jak kto ma jaki problem to na solo zamiast inteligentna i kultu-tfu trudne słowo ;) wymiana zdań we wszystkich wątkach. Dokładniej mam namyśli coś takiego
//www.youtube.com/watch?v=id3m1W2aNcM
Karwasz czekam na wasze kultulane opinie :)
willy:
SOLO nie będzie. Można PM użyć, albo w Hydeparku sobie popisać.
Na razie zwiększyłem do ilość wczytywanych linijek chatu na początku, zobaczymy co będzie.
Pozostałe rzeczy o których tu pisano są mi znane i pracuję nad tym aby to ogarnąć.
pumpernik:
może zdejmijcie te życzenia ze strony głównej co?:):)
RybkaWillego:
Już są zdjęte :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej