Ogólne > Informacje
Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu
roga:
Nie bardzo znam sie na technologii komputerowej. Jestem tylko zwyklym uzytkownikiem, ale przyszlo mi na mysl, czy jest mozliwym zaprogramowac, aby przy zakladaniu nowego watku, "system" na podstawie tresci tytulu zakladanego watku lub zawartych w tytule tego zakladanego watku elementow, automatycznie pokazal, ze sa juz watki zawierajace element/elementy wystepujace w tym nowym zakladanym watku, np. jezeli ktos zaklada nowy watek "żólta karta, jak to załatwić", "żólta karta z polskim adresem" - system, podobnie jak w wyszukiwarce, moglby moze pokazac znajdujace sie juz watki o tej tematyce, ktore w swoim tytule zawieraja okreslenie "zolta karta", albo "karta". Umozliwiloby to wpisywanie postow do egzystujacych juz watkow, poniewaz pytajacy mialby wybor w ktorym watku uplasowac swoj post zamiast otwierac nowy watek, a tym samym ograniczyloby to ilosc watkow.
thecabb:
roga twój pomysł na pewno ułatwiłby życie, ale niestety z tego co się orientuję nie da rady tego zrobić w forum na php... choć mój znajomy koder twierdzi, że jest to możliwe.. o ile ma się zaplecze takie jak np allegro :)
lepszym, szybszym i równie skutecznym rozwiązaniem byłoby przyklejenie wątków, w których wytłumaczone jest wiele spraw , o które najczęściej pytają nowi użytkownicy...
niestety w praktyce jest tak, że nie ma jakiegoś rozsądnego tematu tylko o żółtej karcie, czy tylko o aucie na pl blachach, czy o skattenkort... miejmy pretensje do siebie.. takie tematy są zazwyczaj zaśmiecane przez różnego rodzaju dyskusje o "dupie maryni"
pozostaje więc wierzyć w możliwości wyszukiwarki... lub modlić się o moderatorów.
happybeti:
Ja nie wiem, czy na istniejącym "silniku" czy jak to się nazywa, jest to możliwe, ale czy możnaby dziękowac komuś za posty nie czekając całej minuty?
Większosć z nas jednak potrafi czytac jako - tako ;) , więc przeczytanie kilkulinijkowego posta nie zajmuje minuty ;) 8) ::)
aisak:
--- Cytat: happybeti w 18 Lut 2013, 19:43:38 ---Ja nie wiem, czy na istniejącym "silniku" czy jak to się nazywa, jest to możliwe, ale czy możnaby dziękowac komuś za posty nie czekając całej minuty?
Większosć z nas jednak potrafi czytac jako - tako ;) , więc przeczytanie kilkulinijkowego posta nie zajmuje minuty ;) 8) ::)
--- Koniec cytatu ---
Szczegolnioe dla mnie denerwujace jest czekanie i odliczanie 60, 59, 58..... Bleeeeee ;) ;D. A uwielbiam dziekowac za posty wazne, pozyteczne, ciekawe, smieszne itp, itd :)
happybeti:
--- Cytat: aisak w 18 Lut 2013, 19:51:54 --- Szczegolnioe dla mnie denerwujace jest czekanie i odliczanie 60, 59, 58..... Bleeeeee ;) ;D. A uwielbiam dziekowac za posty wazne, pozyteczne, ciekawe, smieszne itp, itd :)
--- Koniec cytatu ---
Mam dokładnie te same odczucia i motywy ;)
Już kolejny raz wiesz, co miałam na mysli, hehe ;D
Telepatia czy "siostrzaństwo" dusz jakoweś ? ;) ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej