Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (30/46) > >>

aisak:

--- Cytat: happybeti w 18 Lut 2013, 19:56:47 ---Mam dokładnie te same odczucia i motywy  ;)
Już kolejny raz wiesz, co miałam na mysli, hehe ;D
Telepatia czy "siostrzaństwo" dusz jakoweś ? ;) ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
;) ;D

willy:
@roga: Świetny pomysł, wdrożyłem w życie.
@happybeti, @aisak : jakby co mogę zmniejszyć limit czasu do 10minut.  8)

thecabb:
willy - jednak się da :)
pytanie: czy porównywane są tylko słowa w tytule wątku ?
jeżeli ktoś wpisuje (jak to zazwyczaj ma miejsce) w tytuł watku desperackie "Pomocy" to raczej takie wątki będą się pojawiać...
na pewnym forum technicznym istnieje moderator, który czuwa nad poprawnością tytułów wątków, a jeżeli pytanie lub prośba o pomoc się powtarza to moderator zamyka tenże i pozostawia link to wątku , w którym zawarte są odpowiedzi lub odpowiedź na pytanie użytkownika zakładającego wątek
na każdym podforum przyklejony i wytłuszczony jest "ZANIM ZAŁOŻYSZ WĄTEK -PRZECZYTAJ" co daje możliwość zapoznania się z regulaminem forum i zmuszeniem użytkownika do podjęcia działań innych niż założenie wątku pt "Pomocyyyy !!!"

farvela:
nie wiem czy ktoś już o to pytał, nie czytałam całego wątku, ale taka mi się rzecz nasunęła. Czy jest szansa by w wyszukiwarce tematy wyświetlały się chronologicznie? tzn najnowsze na górze np? Bo tak to np. rok 2013 jest wymieszany z 2006, a przez te lata wiele się zmieniło i myślę, że jak ktoś czegoś szuka to chce znaleźć odpowiedzi te najnowsze, bo stare są często nieaktualne.

hydrogen2:
Przy okazji pisania ostatniego wątku, zauważyłem, że czas forum, wciąż jeszcze jest "zimowy".
Może warto zsynchronizować czas forum z realnym?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej