Ogólne > Informacje

Propozycje - czyli co chcielibyście zmienić/dodać/wywalić z forum/portalu

<< < (32/46) > >>

aisak:

--- Cytat: cwsm111 w 11 Kwi 2013, 20:20:06 ---O skoro Willy jest na forum to mógłby wytłumaczyć naszemu zezowatemu szczęściu do czego służy edycja postu.
Oraz o produkcji  przemysłowej posta pod postem?

--- Koniec cytatu ---
Wlacz ignor i znikna przemyslowki 8).
A moze nie potrafisz ;)?
Willy, pomozesz koledze   ;D?

1941:
Willi, chce stanowczo zaprotestowac wobec kasowania moich wypowidzi ktore nie lamia zasad forum a tym bardziej Dzialu ogloszen.

W dziele ogloszen, wobec nielegalych dzialalnosci na terenie Danii (jakim jest dumping placowy) zamiecilem o tym informacje w odniesieniu do legalnego oglaszania nielegalnej dzialalnosci.

Spotkalo sie to ze strony Administracji wykasowaniem mego ogloszenia.

Wiec dlaczego dotychczas nikt z Was nie reagowal na zamieszczanie ogloszen o nielegalnej dzialalnosci? To jest zgodne z regulaminem? Czy tez takie ogloszenia nie powinny wcale byc dopuszczone do ukazania sie na portalu jako dzialalnosc nielegalna na szkode Firm dunskich oraz wymierzona przeciw dunskiemu rynkowi pracy?

Chce to wiedziec.

A skoro "wisialy" te ogloszenia co prawda ktore zostaly usuniete, czy zostalo podjete jakies dzialanie z Waszej strony w celu zawiadomienia wlasciwych w tym zakresie instytucji? Przeciez jest to przestepstwo zagrozone kara, jaka powinna byc ukarana ta "firma" i jej wlasciciel. No co jest? Tak stoimy i sie przygladamy?

willy:
Ogłoszenia są do ogłoszeń a nie do dyskusji czy pouczania.
Ogłoszenia w stylu: do kogośtam, czy do ogłoszenia poniżej są usuwane bez czytania.
Ogłoszenia bez jakiegokolwiek kontaktu są usuwanie (prawie) bez czytania.
Nikt nie siedzi 24H i nie nadzoruje co ludzie piszą. Dlatego niektóre rzeczy są dłużej inne krócej widoczne.
Nie jest moim obowiązkiem rozpatrywanie co jest przestępstwem a co nie. Nie znam się na tym. (domyślam się że pisząc dumping PLACOWY masz na myśli dumping PŁACOWY).

Mam nadzieję że zaspokoiłem twoją potrzebę wiedzy.

Pozdrawiam.

1941:

--- Cytat: willy w 20 Kwi 2013, 21:25:59 ---Ogłoszenia są do ogłoszeń a nie do dyskusji czy pouczania.
Ogłoszenia w stylu: do kogośtam, czy do ogłoszenia poniżej są usuwane bez czytania.
Ogłoszenia bez jakiegokolwiek kontaktu są usuwanie (prawie) bez czytania.
Nikt nie siedzi 24H i nie nadzoruje co ludzie piszą. Dlatego niektóre rzeczy są dłużej inne krócej widoczne.
Nie jest moim obowiązkiem rozpatrywanie co jest przestępstwem a co nie. Nie znam się na tym. (domyślam się że pisząc dumping PLACOWY masz na myśli dumping PŁACOWY).

Mam nadzieję że zaspokoiłem twoją potrzebę wiedzy.

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

Się czepiasz (płacowy).

Odp.na Twoje pytanie : Oczywiście, tak.
Rozumiem regulamin, zasady, porządek, nie rozumiem widzi mi się.
Utwierdziłeś mnie jedynie w moich najgorszych przypuszczeniach.

Fakty powszechnie znane nie wymagają szczególnej wiedzy.Jest ona na forum np. tu  http://www.poloniainfo.dk/artykuly  choć jest to de facto reklama.

Myśle, że użycie znaków znacznie ułatwia zrozumienie.

Pozdrawiam.

farvela:
dzieki Willy za ten zrzut ekranu. Troche juz tu jestem i tego nie zauwazylam. O ja blondynka ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej